Tomaattinen kesäkurpitsapasta

Nyt vaihtelua pastalle! Pastaa tulee syötyä useasti liikaa ja lopputuloksena on epämukava olo vatsassa ja tukkoinen olo. Kesäkurpitsa on todella matalahiilihydraattinen vaihtoehto pastan tilalle.Täydellinen vaihtoehto vatsaongelmaisille ruoanrakastajlle. Kesäkurpitsassa on paljon kuituja, jotka edistävät ruoansulatusta sekä parantaa suoliston toimintaa. Lisäksi se sisältää A-, B, ja C-vitamiineja.

Käytin pastan tekemiseen Juliannerautaa, Joka on melkein kun juustohöylä, vain erilaisella terällä. Julianneraudan avulla kesäkurpitsan tai muiden vihannesten leikkaaminen ”spagetiksi”  onnistuu vaivattomasti. Pastan tekemiseen voi myös käyttää kuorimaveistä, jolloin pasta jää hieman paksummaksi.

Enjoy!

 

Tomaattinen kesäkurpitsapasta

Ainekset (4 annosta)

45 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 30 min

Tee näin:

Valmistukseen

3 tl öljyä

3-6  kesäkurpitsaa koosta riippuen

2 valkosipulin kynttä

1/2 punaista chiliä

1 sipuli

3 dl kirsikkatomaatteja

nippu tuoretta yrttiä esim. basilikaa tai minttua

1 sitruuna puristettuna

mausteeksi suolaa ja pippuria, halutessasi muita mausteita

Lämmitä öljy kuumaksi pannulla. Lisää chili, valkosipuli ja sipuli ja  paista hetken aikaa, jonka jälkeen lisää kirsikkatomaatit. Paista kunnes tomaatit tummuvat.Lisää spagetti, mausteet ja sitruunan mehu puristettuna. Lisää lopuksi valitsemasi tuoreyrtit

Voit itse päättää kypsennätkö  pastan (itse kypsennän).

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *