UUSI HARRASTUS

Uusi viikko ja uudet kujeet!

Portugali on noussut mun Euroopan kohteiden Top-listalle. Niin kauniita paikkoja ja nähtävyyksiä rannikolta sisämaahan saakka. Parin päivän päästä ihana rakas sisko Eve tulee moikkaamaan meitä reilu viikoksi ja on ihana päästä näyttämään näitä paikkoja myös hänelle.

Niinkuin aikaisemmassa postauksessa mainitsin, olen keskittynyt vähän muihin asioihin nimittäin uuteen harrastukseeni. Halusin reissulla aloittaa uuden harrastuksen ja opetella jotain uutta surffauksen lisäksi. Pakkasin kotona koristeena olleen ukulelen mukaan reissulle ja ajattelin, että aion opetella soittamaan. En ole ikinä ollut mitenkään musikaalisesti lahjakas, mutta pidin kouluaikoina musiikin tunneista ja rakastan musiikkia yli kaiken!

Lähes kolmen kuukauden aikana se oli usein mielessä, mutta ukulele seisoi auton kaapissa. Ollaan oltu paljon menossa ja tutkimassa uusia paikkoja, että on tuntunut vaivalloiselta ja turhalta edes aloittaa. Reissussa on tuntunut, että on kiireinen vaikka päivään mahtuisi aikaa harjoitteluun.

Oli tylsä ja harmaa sää ja tuli fiilis, että oli aika vetäistä ukulele pois kaapista ja aika aloittamiselle. Päädyin sitten harjoittelemaan. Kauniilta se ei varmastikaan kuulostanut ensimmäisinä päivinä, mutta Samia se ei näyttänyt häiritsevän, ihme ja kumma.

Etsin Youtube:sta ”Helpommat ukulele laulut” ja tähän päivään saakka olen oppinut soittamaan parikin biisiä. Hankalaa, mutta hauskaa on ollut.

Kun tarpeeksi laittaa aikaa ja harjoittelua niin oppii!

-Noora

koti musiikki oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *