Goodbye for now

goodbye.jpg

Haikeilla mielin täällä tällä kertaa.

Kuten olette huomanneet blogi ei ole päivittynyt piiitkään aikaan. Tähän on oikeastaan yksi suuri syy, johon kaikki muut syyt johtavat: ajanpuute ja siitä johtuva pelaamisen puute. On itsestäänselvää, ettei voi pitää pelaamiseen liittyvää blogia, jos oma pelaaminen on tasolla 2 tuntia viikossa, eikä aikaa löydy edes esports-uutisten seuraamiseen. Ihailen suuresti kaikkia niitä ihmisiä, jotka pystyvät hoitamaan sekä työnsä, opiskelunsa että harrastuksensa (ja osa vielä lastenhoidon siihen päälle) ja samalla kirjoittamaan säännöllisesti päivittyvää blogia. Itse en siihen tällä hetkellä kykene.

Tämä ei välttämättä tarkoita Don’t hate the playerin lopullista sulkeutumista. Pelaaminen on edelleen henkireikäni kiireisessä arjessa ja toivon, että tulee jälleen aika, jolloin ehdin kirjoittaa rakkaudestani pelaamisen maailmaan. Haluan tehdä asiat täydellä sydämmellä, enkä kestäisi pitää puolivillaista peliblogia, jonka juttujen taso ei tyydyttäisi minua.

Kiitos kaikille teille, jotka olette seuranneet pienen palstani juttuja. Minuun voi edelleen törmäillä pelitapahtumissa, tulkaa vaikka morjestamaan kesän Assemblyille lataamon pisteelle. Ja jos huvittaa seurata tämän ennenaikaisia ”ruuhkavuosia” potevan teologiopiskelijan elämää muuten, niin suuntaa instagramiin ja etsi @ivonotska.

terkuin,

Zvonne

 

(kuva: poachedmag.com)

suhteet oma-elama suosittelen opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *