Mitä tehdä kesällä? Tässä mun Summer Bucket List

En tiedä yhtään, miten tää kesä tulee menemään. Korona jyllää vieläkin Suomen yllä ja rajoituksia on voimassa. Haluisin kysyä, milloin tämä menee ohi? Suunnitelmat ovat menneet uusiksi, kun ei pääse ulkomaille tai matkustelemaan. Kuitenkin toivon, että pystyn nauttimaan tästä lomasta täysin rinnoin ja ajattelinkin listata itselleni 15 kohtaa, jotka mun pitäis tehdä tämän kesän aikana.


Ajatus heräsi viimeisillä viikoilla ennen kesälomaa. Ajatus siitä, että lojuisin sohvanpohjalla 24/7 ei oikeestaan tuntunut kauhean kutsuvalta. Tarvitsen tähän kesään jotain spektaakkelimaista toimintaa, joita olis myös kiva tehdä ystävien kanssa. Listaa oli vaikea laatia, mutta onneksi sain kaikkiin kohtiin jotain kivaa tekemistä. Jotkin kohdat olenkin jo ehtinyt tekemään, mutta uskon ettei se ketään haittaa. Onhan tää mun henkilökohtainen lista.

15 kohdan summer bucket list!
– Käy heittämässä talviturkki alkukesästä.
– Pidä yökylä kavereiden kanssa.
-Yritä pitää kunto hyvässä kunnossa (, vaikka se voi olla hankalaa).
– Kokeile suppaamista.
– Käy piknikillä ja uimassa kavereiden kanssa.
– Tee rääkkitreeni ainakin kerran viikossa.
– Vähennä suklaan syömistä.
– Vietä yö trampalla tai teltassa.
– Käy kuvaamassa auringonlaskua ja- nousua.
– Katso kunnon nyyhky -tai kauhuleffa.
– Osta tai saa kaksi elollista kasvia.
– Vietä ihanat rippijuhlat.
– Edistä unelmia/haaveita.
– 24h ilman puhelinta.
– Nauti lomasta!!

    Kuvassa Iisa ja Tuuli

Tässä siis olis mun summer bucket list vuosimallia 2020. En oo kyl varma tuleeko nää kaikki kohdat toteutumaan, mutta tiedän ainakin, että osa tulee (tai on tullut jo). Rangaistukseksi aattelin jotain kylmää suihkua jne, mutta en oo vielä ihan varma. Rangaistuksia voi toki ehdottaa kommenteissa, jos olis joku tietty mielessä. Oon kyllä niin innoissani tästä kesästä, kun sen saa viettää just kavereiden ja perheen kanssa. Kaikkea ihanaa on luvassa, vaikka maailmalla tapahtuukin kaikenlaista kurjaa. Haluaisinkin kuulla, mitä suunnitelmia sulla on kesälle?

Hyvää päivän jatkoa,

xoxo Venla

Kommentit (1)
  1. villejä unelmia
    8.6.2020, 17:29

    Siis oot niin inspiroiva ja ihana persoona! Sain paljon ideoita omaan summer bucket listaan. Vaikutat todella iloiselta ihmiseltä!❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *