Tiedätkö? Olen kiusattu.

Haluan ehdottomasti katsoa maailmaa positiivisin silmin. Aina se ei kaikille ole mahdollista vaikka miten yrittäisi. Aihe on rankka, ei helppoa luettavaa. Me herkät olemme usein niitä jotka joudumme poljetuiksi ja täysin ulkopuolisiksi kaikista yhteisöistä. Kysymyksiä ja ajatuksia vuosien varrelta..

Tiedätkö miten paljon olet vaikuttanut toisten elämään?                                      

Tiedätkö olevasi kiusaaja?                      

Tiedätkö muuttaneesi jonkun elämän suunnan täysin, jopa päättäneesi sen?

Tiedätkö edes mikä on kiusaamista?   

Olet unohtanut, minä en koskaan. Sinulle olen merkityksetön, mutta minulle olit kaikki mitä ajattelin.

Sinä aikuinen, painoit vain kukkahatun syvemmälle päähäsi pyytäessäni apua sinulta. Luuletko tosiaan että lapsi valitsee omasta tahdostaan syrjäytyä? Luuletko auttavasi kun osoitat vain puutteisiin ja vikoihin, kerrot että täytyy olla toisenlainen? 

Kiusaaja, mitä sait itsellesi? Autoinko sinua voimaan paremmin, helpottuiko ongelmasi? Miten voit, silloin kun ihailijasi ei ole tukemassa?

Kiitos sinulle kiusaaja, teit minusta ihmisen jollainen sinä et ole. Teit kaikesta niin vaikeaa että jouduin kulkemaan monen monta polkua sinua enemmän. Poluilta joista saa mukaansa jotain todella arvokasta.   En kadehdi asemaasi enkä ystäviäsi. Minulla on jotain parempaa ja se on aitoa. Vaihtaisin silti kaiken kärsimäni, olisin halunnut nauttia elämästä! Toivon saavani joskus uuden mahdollisuuden, elämän jossa voin nauttia myös nuoruudesta.

Usko, Toivo ja Rakkaus.

Monesti luovutin, lähes kuolin             

Toivo minussa kuitenkin eli,                    

ilman sitä en olisi täällä nyt               

Toivo kantoi minut,                                

ja nyt tiedän mitä tarkoittaa usko ja rakkaus                                                        

Joiden myötä aloin elää elämääni.

 

Koulujen päättymisaika saa yhä joka vuosi saman muiston pintaan. Tunne siitä kuin päätäsi pidettäisiin veden alla, mutta tiedät että kohta saisit hengittää, hetken.

Omina kouluvuosina ei ollut somea, silloin eristäytyminen muusta maailmasta oli paljon helpompaa. Tämän päivän kiusaaminen on varmasti vielä astetta rankempaa. Voi vain kuvitella miltä tuntuu kun pakoon ei pääsee mihinkään.

Kiusaamisesta puhutaan nykyisin todella paljon ja uskon että siitä on ollut hyötyä monen kohdalla. Toivoisin myös löytäväni keinon auttaa! Jos olet kiusattu, sinulla on oikeus ja velvollisuus löytää ihminen joka auttaa, luovuttaa ei saa ennen kuin se oikea henkilö löytyy! Kukaan muu ei voi määritellä kipuasi kuin sinä itse. Tunteesi on oikeita jos kerran tunnet niin. Ihmiset ovat hyvin paljon erilaisia, sama asia toisesta voi tuntua aivan erilaiselta. Et voi koskaan vähätellä sitä mitä toinen sisimmässään tuntee!

Tieten tahtoen jos haluat toiselle pahan mielen. Tiedät kyllä koska niin teet! Teet sen kateudesta, pahasta mielestä tai sinua on loukattu tai kohdeltu huonosti. Lupaan sinulle että mikään näistä ei poistu vaikka olisit miten ilkeä. Tieten tahtoen jos haluat toiselle hyvän mielen. Tiedät kyllä koska niin teet! Teet sen ihailusta, hyvästä mielestä tai sinua on kehuttu tai kohdeltu hyvin. Lupaan sinulle että kaikki näistä moninkertaistuu vaikka olisit miten onneton.

 

IMG_20160514_174924.jpg

IMG_20160514_174924.jpg

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *