Vanha kroppa takas!!

Mulla on tälle syksylle aika iso tavoite.

Haluan laihtua entisiin mittoihini! Siihen samaan tavoitteeseen kuuluu pysyvä elämäntapamuutos. Elämäntavoista muutokseen joutuu herkuttelut ja liikunnan vähyys. Miten onnistuisin siinä parhaiten? Itsekuria voisi olla enemmänkin.

Vaikeinta tulee olemaan herkuttelun lopettaminen. Olen huomannut, ettei minun edes tee mieli karkkia tm vaan se on tapa ja ehkä jopa riippuvuuskin sokeriin ja rasvaan. YÖK. Maanantaista eteenpäin en enää karkkia saa syödä. Täytyy myös kiinnittää huomiota, etten korvaa sitä millään muullakaan herkulla. Tilalle täytyy ottaa jotain muuta. Siihen olen miettinyt vettä, hedelmiä, marjoja tai kasviksia. Miltä kuulostaa?

Toinen melko haastava juttu on liikunnan lisääminen. On hyvin vähän liikuntalajeja joihin en kyllästy helposti. Tykkään haastavasta ja vaihtelevasta liikunnasta. Tanssi on hauskaa samoin joku taistelulaji, mutta täällä ei ole semmoista ollenkaan tarjolla. Tanssiakin harjottelen aluksi kyllä ihan itsekseen.

Ensimmäisenä hiipii mieleen päättäväisyys. Sitten iskee paniikki. Entä jos en onnistukaan. Monta kertaa aiemminkin olen yrittänyt. Mistä hitosta löydän tälläkertaa motivaatiota ja itsekuria. Ei. Täytyy vaan unohtaa negatiivisuus ja löytää se positiivinen energia. HALUAN LÖYTÄÄ PEPUSTANI SEN ENTISEN TIMMIN PEPUN. Samoin vatsan tuolta makkaroiden alta. Ainakin 15 kg pitäisi häippästä jouluun mennessä. Hullua!! Jos vaikka lähtis ihan 5kg:sta.

Onko muilla samantyylisiä ajatuksia ollut? Mistä olette saanut motivaatiota ja itsekuria? Saa vinkata 🙂

hyvinvointi liikunta
Kommentit (1)
  1. Mulla on haaveena oma kroppa takaisin raskauden jälkeen, mutta oon silleen vähän realistisemmalla tavoitteella lähteny liikkeelle, että jos -15kg sais ens kesään mennessä… 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *