Autoton elämä

Tästä on nyt pariviikkoa kun hinausauto kaarsi pihaamme ja veti kyytiin uuden karhean bmw farmarin.. Kirosin paskaa elämää ja samalla mietin että olis vain pitänyt uskoa J:iitä että jos siihen tulee joku isompi vika niin sitä ei itse rempata eikä viedä minnekkään muualle huoltoon kun merkkihuoltoon..

Me oltiin kyllä jo aikasemmin puhuttu että vaihettas autoa kun tätä autoa ajettiin enemmän metsässä kun maantiellä, mutta ajattelin sillon että kaikkia ajallaan!

Noh, nyt päätimme sitten myydä kokonaan ilman mitään vaihtoautoa! Korjausarvio oli niin suuri että vaikka sen olisi pystynyt maksamaan niin siitä autosta ei koskaan olisi tullut saamaan omia takaisin.

Mulla on tosi tuohtunu olo ollu tästä autottumuudesta, mutta oon kyllä nyt pikku hiljaa ehkä tottunu siihen. Kyllähän mää täältä linkulla pääsen jopa 3 kertaa päivässä pääsen näin viikolla! 😀

kaikenlaista_sekalaista_509.jpg

J:ii on kovasti aina ollu bmw mies ja tällä kylällä kantaakin lempinimeä ”ite bemari” Noh meidän pihan perälle on säästetty yksi pieni musta paholainen. Olen jo kauan miettinyt millä peitän tämän sotkemasta meidän piha näkymää!

jaakko2.jpg

Noh, J:ii päätti sitten laittaa sen nyt kuntoon! Luulin että noniin, nyt se alkaa rakentamaan ens talveksi sitä jäärata autoa mutta ei se laittaa sen käyttöön MEILLE (mutta aikoo kuitenkin myydä sen kunhan on laittanut kuntoon) MUTTA SIIS MITÄ? 😀 Mitä tein väärin kun annoin J:iin jatkaa tätä raivostuttavaa autoharrastustaan? 😀

Tällä hetkellä oon sitä mieltä että me oltas voitu mielummin olla kokonaan ilman autoa!! 😀

Kommentit (3)
  1. Tämä on vain vuosi vuodelta pahempaa! 😀

    On vaikka mitä bmw illan istujaisia, saunailtoja yms 😀 Joskus en vain tajua 😀

  2. *palkki + kaikki muut virheet 😀

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *