Pelottava kaksoiselämä

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288505722625.html

 

”Perheenisän kaksoiselämä: 7-vuotisen salasuhteen aikana kaksi avioliittoa”

Siis ei voi olla totta.. Tai no näköjään oon, mutta minä en ymmärrä ihmistä joka voi tehdä nuin toiselle ihmiselle :/

Millaisille ihmisille käy näin? Eihän myös minullekkin?

 

Luotan tulevaan aviomieheeni kyllä joo, mutta entä jos minulle kävisi myös näin? Miten sen kanssa osaisi elää jos mies siitä kiinni jäisi? Mulla on ollu kyllä tämmönen pelkotila koko raskauden. Juuri sen takia että kehoni muuttuu, muotoni ei ole lähellekkään sitä mitä se oli joskus. En enää jaksa pitää niin huolta ulkonäöstäni ja olen ainoastaan vain kotona. Mielialani on kuin tuuliviiri hetkessä naurusta voikin tulla itku.

Tämä asia on kyllä mulle oikeesti TOSI iso kauhu skenaario. Olen kyllä sen J:iille ilmaissut että tietäähän se että siinä vaiheessa jos joku kolmas pyörä käy ilmi ei minusta ja lapsesta kuulu enää sen jälkeen!

 

 

 

Kommentit (2)
 1. Osaan kyllä samaistua tuohon.. koska olen itse tehnyt saman päästääkseni pois TODELLA huonosta suhteesta!

  Raskauden aikana kyllä kokee vaikka millasia tunteita! Mutta kaikista parasta on aina huomata että kyllä minua rakastetaan! 🙂

 2. Usein sanotaan ettei syrjähyppy ole yhden ihmisen ongelma, vaan kahden. Suhde ei ole miellyttänyt molempia, sillä normaalissa suhteessa. Hyvinvoivassa suhteessa ei syrjähyppyjä näy. Se on totta, olen ollut suhteessa jossa fyysinen ja psyykkinen väkivalta dominoi koko suhdetta. Ainut pelastus, minun pelastusrenkaani oli vieras mies. Ei seksuaalisesti vaan ystävänä, jotakin arvokkaana. Olin rakastunut vieraaseen mieheen. Suhteestamme ei kehittynyt mitään, mutta se opetti minulle mikä on oikein ja mikä väärin. Olenko sen arvoinen että elän 4 vuotta kestäneessä läpimädässä suhteessa?

  ”Kerran pettäjä, on aina pettäjä”, en sanoisi niinkään. Monen viimeinen oljenkorsi irtaantua suhteesta voi olla uusi suhde, ystävä. Tiedän muutaman jotka ovat tehneet samoin. Olemme kaikki läpikilttejä, ja kestämme kaiken. Kestämme pahoinvoivassa suhteessa pidempään kun kukaan normaali. Sillä kuka normaali kestää välivaltaa niin kauan?

  Irtosuhteissa, seksisuhteissa on aina kyse jonkun asian puuttumisesta. Tämän tarinan miehellä syy on seksi, mutta minulla aikoinaan uuden rakentaminen. Vanhasta poispääseminen.

  Jos mies todella rakastaa, osaa hän olla ilman seksiä raskauden ajan. Eikä syy seksittömään elämään ole muuttuneet muotosi vaan pelko. Minäkin itkin hysteerisesti viikonloppuna, siitä etten kelpaa. Kyllä minä kelpaan mutta miehen pelko lapsen, vatsani litistämisestä on suurempi pelko. Hän pelkää painonsa, vartalonsa murskaavan pienokaistamme. 

  Tsemppiä, raskauteen. Kyllä se siitä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *