Rv 23+2 ja häästressi

200px-pikku_myy_tove_jansson.jpg

Meillä oli tänään neuvola!

Mulla oli arvot kohdillaan jälleen kerran. Massu kasvaa juuri keskiviivaa myöten! :)) Pienokaisen sydänäänet tosi hyvillä vaihteluilla! Eli loistavasti kaikki!  Ainut miinus juttu on että kahden viikon päästä on sokerirasitus testi!

Viime yö menikin hieman valvoessa.. Pikku myyksi kutsuttu maha-asukki piti kunnon potkuottellun aamuun asti! Hauska katsoa kun liikkeet näkyy jo niin selvästi ulospäinkin! Viime yönä sain taas kokea miten raskaushormoonit oikeasti vaikuttaa!

dd.jpg

Meidän suhteessa koettiin vähän vaikeampi vaihe nimittäin noin vuosi sitten. Toisen tekemät teot ja sanat lävähtivät yön pikku tunneilla takaisin päähäni. Jotkut asiat on ihmiselle että ne jää mieleen kalvamaan vaikka tietää että ne on jo käsitelty..moneenkin kertaa! En haluaisi ottaa asioita taas esille, mutta oikeasti jotkut asiat vaivaa suuresti minua vielä :ooo

Toisaalta, tämä kaikki tunteilu – hyvässä ja pahassa voi olla osa myös suurta häästressiäni! Kävin eilen katselemassa mahdollista hääpukuani, mutta arvatkaa vain löysinkö mitään? EN!!

HÄIHIN ON ENÄÄ 66 päivää!

Ensinnäkin, hääpuku on täysi arvoitus minulle! Raskausviikkoja taitaa hääpäivänä olla kasassa joku 32 joten mahani puolestakin hääpuku on hieman ongelma. En myöskään missään nimessä halua valkoista hääpukua.. en todellakaan ole mikään neitseellisyyden perikuva enkä kyllä mikään kodin konekkaan!

Olen katsellut netistä paljon eriliikkeiden valikoimaa ja törmäsin sivuun: http://www.jenjenhouse.com/fi/ ja yllätyin että hinnathan on tosi matalat verrattuna muihin.. Surffailtuani hetken netissä ja etsiessä tietoa kyseisestä paikasta löysin paljon hyviä kommenntteja.. Onko täällä kellään kokemusta?

Kyseisestä firmasta kaikki ihailemani puvut saisi tumman ruskeanakin! 🙂

941bc6ff3ef07f14116bc81f75e9ac24.jpg

Tämä puku on mielestäni todella kaunis.. Hinta 102e + toimitus ja tulli

36585c27807f494961b223961ca2941a.jpg

Tämä malli taas olisi mahan kannalta kiva! Mutta aika rohkea v-aukko! 😀 Hinta 82e + toimitus ja tulli

f14fdc28abdfe7e0f8205d9f6f0061e9.jpg

Tämäkään ei ole paha! Hinta 136e + toimitus ja tulli

Tuo ensimmäinen malli on kyllä ehdoton suosikkini! Talvihäistä kun on kyse niin tekoturkisbolero tms. olisi tuohon vielä lisättävä! Mutta suuri kysymys on ilmassa. Uskallanko tilata kyseisestä firmasta? 🙁

Kommentit (5)
  1. Nonniin! Puvussa olevat tukiluut ylttävät rinnan alla olevan ”vyön” alareunaan ja sen jälkeen puku väljentyy sen mukaan miten tuota nyöritystä kiristää. Se kuitenkin antaa mahdollisuuden säätää puvun kokoa. Jos et löydä muuta pukua tai olet epävarma puvun tilaamisesta voitaisiin miettiä jos pientä panttia vastaan vaikka lähettäisin puvun sovitukseen, jos se vaikuttaa sinusta siltä oikealta puvulta! 🙂

  2. Jep! Meillä tosiaan välimatkaa on vähän liikaakin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *