Testissä – Carnier Mineral ultra try

41pz294mh5l._sl500_aa300_.jpg

 

Antaa tehokkaan suojan jopa ääriolosuhteissa: kuumuudessa, stressaavissa tilanteissa ja urheillessa. Energinen ja raikas tuoksu.

Ajattelin aloittaa nämä testatut tuotteet postaukset ihan perus hygieenia tuotteella!

Ennen raskautta olin merkkiuskollinen toiselle hyvän tuoksuiselle dödölle joka oli hyvän tuoksuinen sekä antoi tarvittavan suojan, mutta mitä lähemmäksi raskauden puolta väliä tultiin sitä enemmän hikoilin ja hikeni myös alkoi haista ikävälle.

Katselin lähikauppamme dödö hyllyä.. Hyllyssä on tosiaan vain paria kolmea eri merkkiä joten toivoin sydämeni pohjasta että löydän siitä sopivan!

Nappasin sitten mukaan tämän Carnierin 48h dödö.. Ihan vain varmasti sen takia että tuossa oli nui kova lupaus tuntu määrästä! 😀

Nyt ensimmäinen purkki on rullailtu ja olen kyllä ollut tyytyväinen ja jatkossa tulee varmasti ostettua tätä! Jos ja kun tätä nyt vielä tästä saaresta saa!

PLUSSAT

+ Pitää hikisen tunteen pitkään poissa

+ Hien pistävää hajua ei päästä läpi koko päivään

+ Dödön oma tuoksu on todella kiva

+ Tykkään purkin mallista

MIINUKSET

– Kuivuu hitaasti, mistä syystä kiireisenä aamuna on paitaan jäänyt jälkiä

Joskus tuntuu että dödöä tulee todella paljon kerralla

 

 

 

kauneus testit
Kommentit (1)
  1. Käytän samaa ja käytin muistaakseni jo ennen raskauttakin. Tykkään kovin, mutta sen kuivuminen tosin kestää kauan. Kokeilin sitä suihkutettavaa versiota jonka pitäis olla heti kuiva, eikä jättää jälkiä. Tottahan se oli, mut ainaki synnytyksen jälkeen kun hikoilin ku pieni possu, siitä ei ollut mihinkään. Enkä sen jälkeen ole sitä suihkutettavaa kokeillutkaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *