Blogin kirjoittaja, minäkö?

20170201_122339.jpg

Ensimmäinen blogi -kirjoitus. Pystynkö minä tähän? En todellakaan tiedä, mutta toisaalta, miksi en? 

Jo pitkän aikaa päässäni on pyörinyt ajatus ”Entä, jos kirjottaisin blogia harrastuksena?”. Haluaisin kirjoittaa meikkaamisesta, muodista, ihonhoidosta, ehkä jopa opiskeluista. Ajatus kuulostaa hauskalta, ja haluaisinkin kirjoittaa ihan vain oman huvin vuoksi, koska se voisi olla vain hauskaa tekemistä vapaa-ajalla, koulun ohella, ei yhtään sen vakavampaa! Mutta silti olen ajatellut, että enhän minä voi kirjoittaa, koska en minä osaa. 

No nyt kävi niin, että blogi on luotu, ja pääsen testaamaan omaa kirjoittamistani! Kirjoitin viikolla esseetä opintojaksolle, jossa puhuttiin blogin kirjoittamisesta, ja kirjoitinkin esseeseen halustani aloittaa blogin kirjoittaminen. Asia jäi vaivaamaan mieltäni, ja päätin repästä, ja aloittaa! Nyt ei mietitä syitä, miksi en voisi, vaan miksi pitäisi!

No miksi sitten päätin aloittaa?

1. Kiinnostus kauneuteen ja muotiin

Kuten saattaa arvata, meikit ja vaatteet ovat lähellä sydäntäni, ja seuraan itse useita bloggaajia ja vloggaajia, ja heidän aiheensa ovat joskus niin huvittavia, että olen aina halunnut itsekin testata, joten jospa täällä pääsisin kokeilemaan niitä itsekin. Pääsen täällä myös hehkuttamaan uusien         vaateideni ja meikkijeni ihanuutta! 😀

2. Oma mieli

Käyn koulua, vietän aikaa kihlatun ja ystävien kanssa, käyn ulkona ja joskus töissä, mutta minulla ei ole mitään selkeää harrastusta. Tykkään viettää aikaa myös yksinäni,  joten ajattelin, että tämän blogin avulla saisin aina pienen hetken itselleni. Hetki, joka ei liity koulutehtäviin. Hetki, jolloin saa tehdä jotain, mistä tykkää! 

3. Kirjoitustaidot

Kirjoitustaitoni eivät ole parhaimmillaan, ja joskus tuntuu, että minun on vaikea saada kirjoitettua ajatukseni, niin, että muut ymmärtävät ne oikealla tavalla. Joten blogia kirjoittaessa toivon, että taitoni ilmaista itseäni paranevat, ja tekstini selkeytyvät ja yhdenmukaistuvat!

Näiden kolmen syyn takia, olen nyt ottanut harppauksen eteenpäin, ja alan toteuttaa harrastustani, mahdollisimman hyvin ja toimivasti! Minulla onkin muutama idea mielessä, jotka haluaisin toteuttaa, joten tästä on mahtava lähteä etenemään! 

20170305_101921.jpg

 

Unelmointia ja yksisarvisia rakastaen – – Dreamy Unicorn 

 

kauneus meikki oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *