Ilouutiset: blogini muuttaa!

img_9505.jpg

img_9506.jpg

img_9510.jpg

blogi-muuttaa-fitfashion

blogi-muuttaa-fitfashion

 

Varmaan otsikkokin jo kertoo kaiken ja turha tätä on liikaa pitkittää mun jupinoilla, heh! Eli ilouutinen on, että mun blogi on siis muuttamassa FitFashion -blogiportaaliin tässä parin kuukauden sisällä. Ajattelin jo nyt kertoa ihanat uutiset teille, sillä a. olen niin super onnellinen ja b. ihan mielettömän innoissani! Tulen toki lähempänä ilmoittamaan uuden osoitteen, josta blogini sitten jatkossa löytyy, mutta siihen saakka kirjoittelen vielä täällä Lilyssä. 

Nyt kun mietin jälkikäteen blogin aloittamista, niin valitsin kyllä hyvän portaalin aloitukseen. Onhan tässä blogin aloituksessa ja pitämisessä aina ne omat jutskat, jotka pitää opetella ja Lilyn portaali on ollut mun mielestä ainakin tosi hyvä kaiken kaikkiaan. Lisäksi Lilyssä kirjoittavat blogikollegat sekä myös itse Lilyn toimitus ovat tosi tsemppaavia ja täällä on ehdottomasti hyvä yhteisö, josta voi aina kysyä apua tai mielipiteitä asiaan kuin toiseen. 

 

blogi-muuttaa-fitfashion

img_9509.jpg

img_9651.jpg

 

Kuitenkin on kiva lähteä jatkamaan portaaliin, jonka uskon olevan mun blogille sopiva paikka. FitFashionilla on paljon liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin kohdistuneita blogeja, joten on ihan mukava saada samanhenkisiä tyyppejä oman blogin ympärille. Olen kyllä itse ihan super fiiliksissä asiasta, sillä luen paljon FitFashion -portaalin alla kirjoittavien tyyppien blogeja ja on siksi kiva päästä FitFashionin joukkoon bloggaamaan. Vuosi on kyllä hurahtanut todella nopeasti, mutta nyt on hyvä koittaa siipiä muualla ja oppia sekä kehittää itseäni lisää. 

 

img_9506_0.jpg

img_9513.jpg

img_9516.jpg

 

Eli sellaisia mullistavia uutisia tähän viikkoon! En voi muuta kuin koko ajan vaan nipistää itseäni, että onko tämä ilouutinen varmasti totta! Toivon, että löydätte sitten uuteen osoitteeseen FitFashion -portaalin alle ja tulette jatkossakin lueskelemaan mun blogista erilaisia treenivinkkejä, hyvinvointiin ja ravintoon liittyviä juttuja. Ilmoitan vielä erikseen kun se päivä koittaa ja virtuaalinen elämäni on siirtyy ja kun uusi osoite on olemassa 🙂

 

Siihen saakka, mä jatkan täällä vielä fiilistelyä ja toivotan teille super kivaa torstaita! 

Essi

 

KUVAT: ANNA NÄÄPPÄ 

 

LUE MYÖS:

Omat kauneusrutiinit x 10

Miltä näyttää ruokapäiväkirja lomalla?

 

 

SEURAATHAN JO MINUA?

 INSTAGRAM // FACEBOOK // BLOGLOVIN

Kommentit (9)
 1. Onneks olkoon, mahtava juttu! 🙂 Nää sun kuvat tässä on muuten aivan ihania!! Ihanat värit! <3

  1. Essi Helppi
   22.8.2017, 18:30

   Kiitos paljon <3 Tämä blogin siirto on kyllä ihan super juttu! 

   Mulla on niin ihana ystävä, joka kaiken lisäksi vielä on melkein ammattilainen valokuvaaja, niin hän saa musta hyviä kuvia ja vaikka useimmissa mulla on niin järkyttävän outo ilme tai silmät ristissä 😀

 2. Kiva, että sinne FF:nkin puolelle tulee uusia tuulia ja sinun blogisi sopii sinne hyvin!

  Tämän postauksen kuvat on hienoja, hyvä valinta tuo tausta!

  1. Essi Helppi
   22.8.2017, 18:28

   Jes hei, ihana kuulla että olet sitä mieltä! 🙂 Jännittää, että miten pärjään FF:n blogien rinnalla, mutta eiköhän se pikkuhiljaa helpotu, heh! 

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *