METSÄTREENI

Kuva1.jpg

Pontus.jpg

 

Kun on upea syksyinen keli, aurinko paistaa ja on jopa lämmin, niin teen kehonpainotreeniä ulkona. Ööö, nyt ulos katsottuani en voi sanoa, että syksy olisi upea. Ulkona sataa k-a-a-t-a-m-a-l-l-a, haha 🙂 Samalla kun koira saa juosta vapaana, itse voin keskittyä treeniin. Metsästä löytyy paljon apuvälineitä, joita voi hyvin hyödyntää. Satoi tai paistoi, niin ulkoilma ei ikinä ole pahitteeksi, eiks je? Ja muutenkin on kivaa vaihtelua tehdä kehonpainotreeniä perinteiselle kuntosalitreenin sijalle ja se on hyvä ihan monipuolisuudenkin vuoksi.

Liikkeet ovat helppoja, mutta erittäin tehokkaita koko kehon liikkeitä. Mennään treeniin siis..

hyppy2.jpg

hyppy1.jpg

punnerrus1.jpg

punnerrus2.jpg

ylosnousu2.jpg

ylosnousu1.jpg

punnerrus1_0.jpg

vuorikiipeilija1.jpg

 

Tarkoitus on tehdä neljä liikettä vuoronperään ja ensin 15 toistoa per liike, sitten 14, 13, 12 jne. jne. aina ykköseen asti. Kyllä, monta toistoa tulee, mutta se tekee vahvemmaksi 🙂

Nyt liikkeisiin:

1. Kyykkyhyppy, joka on erittäin tehokas, koko kropan liike ja syke nousee varmasti. Kyykky alas mahdollisimman syvälle ja hyppää ylhäällä pieni hyppy.

2. Punnerrus. Kuvassa hienosti teen miesten punnerruksia, mutta kyllä, naisten punnerrukset ovat erittäin sallittuja 🙂

3. Ylösnousu. Etsi sopivan korkea esim. kallion muotoilema porras ja nouse 15 kertaa, 14, 13 jne. jne. (per jalka) kalliolle ja vaihda jalkaa. Tehokas liike pepulle!

4. Vuorikiipeilijä. Voit tuoda jalan sivulle, eteen, ristiin ja muista jännittää keskivartalo kunnolla. Vatsalihakset saavat kyllä kyytiä, uu jee!

 

Eli 15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ja voila, super hyvä treeni ja varmasti tulee hiki sekä energinen olo. Testatkaa ja kertokaa, että mitä mieltä olitte 🙂

Mielikuvitus on vain rajana ja liikkeitä voi hyvin itse muokata, ottaa mukaan vaikka omat lempparit, kunhan ne ovat kokonaisvaltaisia ja isoja liikkeitä.  

dippi1.jpg

dippi2.jpg

kulmasoutu1.jpg

kulmasoutu2.jpg

 

Ei muuta kuin treeni ylös, lenkkarit jalkaan ja treenailemaan. Varmasti tulee hyvä ja voimakas olo 🙂 

Kivaa ja liikunnallista viikonloppua kaikille.

Essi

Kommentit (2)
  1. Kiitos kommentista. Tottakai koiran omistajat pitää koiraa vapaana järjestyslain sekä metsästyslain puitteissa ja varmistavat, että pitävät koiraa vapaana silloin kun se on sallittua ja tarkistaa sen. Tuossa kyseisessä metsässä on mahdollista pitää koiraa vapaana valvonnan alla 🙂

  2. Niin mistäs lähtien koiria on saanut pitää vapaana? 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *