Vaikuttavaa, luonnollista ja kokonaisvaltaista ihonhoitoa

156CFD00-5AC5-45A3-92D3-C44EAC8DA287.JPG

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Sain kesällä kunnian tutustua TwistBen kokonaisvaltaiseen luonnonmukaiseen ihonhoitoon keskittyvään myymälään ja samalla sain kuulla yrityksen konseptista laajemmin TwistBen ihanan Katin toimesta.

Ihastuin ajatukseen TwistBen takana; perustajat haluavat tarjota asiakkailleen kosmetiikkatuotteita jotka ovat vaikuttavia, luonnonmukaisia ja mahdollisimman luomua ja joissa on mahdollisimman hyvä hinta-laatusuhde. Mahtavaa ja harmillisen  harvinaista tuntuu olevan tällainen toiminta, jossa yritys haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman laadukkaat tuotteet ja aidosti näkee vaivaa sen eteen että asiakas saa rahoilleen vastinetta. 

Ei ole todellakaan itsestäänselvää eikä varmasti helppoa valita valikoimiin ainoastaan sellaisia tuotteita, joiden takana voi seistä sataprosenttisesti niin raaka-aineiden laadun, vaikuttavuuden, luonnonmukaisuuden kuin eettisyydenkin puolesta. TwistBe varmistaa myymiensä tuotteiden luotettavuuden vierailemalla mahdollisuuksien mukaan toimittajien luona ja haastattelemalla heitä tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä. Katin mukaan näin voidaan varmistua siitä, että heillä on valikoimissaan vain ”hyvien tyyppien” tuotteita. Miten ihanaa, että joku on tehnyt taustatutkimuksen valmiiksi ja minun kuluttajana tarvitsee vain kävellä sisään liikkeeseen ja valita näistä tarkan seulan läpäisseistä tuotteista se itselleni sopivin!

TwistBen myymälä sijaitsee Kampissa Lapinlahdenkadulla ja sen lisäksi tuotteita saa myös verkkokaupasta. TwistBen tuotevalikoima sisältää paitsi luonnonmukaista kosmetiikkaa, myös kaikenlaista muuta kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon liittyvää kuten kauneusruokaa ja ihoystävällisiä pesuaineita. Kosmetiikkavalikoima on laaja ja kattaa kaiken hiustuotteista meikkeihin. Brändikattauksesta löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin merkkejä.

F4108F51-DC2A-41DB-AE47-732AF639713D.JPG

984F0236-B445-4194-AA90-1EAA2CA10F14.JPG

4AEA0127-AC27-4BA5-B2B9-D443E23EE894.JPG

8F76A043-760F-4ABB-B933-5E30AABFE6D8.JPG

2421C975-642F-4020-8483-BFDE8E1528B5.JPG

67916C58-1F52-421A-9396-17D88AA76FF4.JPG

TwistBen perustajat ovat kaikki kolme opiskelleet kosmetiikan valmistusta ja ovat asiakkaidensa apuna sekä myymälässä että verkkokaupan puolella. Heillä on tavoitteena auttaa asiakkaita aidosti ja lisätä heidän tietotaitoaan ihonhoidosta, niin että asiakkaat oppivat tekemään järkeviä valintoja hoitaakseen ihoaan kokonaisvaltaisesti. 

Tuotteiden lisäksi TwistBe tarjoaakin asiakkailleen kokonaisvaltaisen ihonhoidon verkkovalmennusta, jolla käsitellään elintapojen merkitystä ihon kuntoon, opitaan hyviä ihonhoitorutiineja huonojen tilalle sekä lukemaan inci-listoja ja shoppailemaan vaikuttavaa, laadukasta kosmetiikkaa. Pääsin tutustumaan Uusi alku ihollesi -kurssin sisältöön ja täytyy sanoa että se oli melkoisen mieltä avaavaa!

En ole aiemmin tajunnutkaan, kuinka kokonaisvaltaisesti ihoaan voi hoitaa myös muuten kuin kosmetiikan muodossa. Kauhistuin siitä, kuinka kaltoin olen kohdellut ihoani paitsi elintavoillani, myös syöttämällä sille myrkkyjä huonojen kosmetiikkatuotteiden muodossa vuodesta toiseen. On hassua, kuinka paljon kiinnitän huomiota elintarvikkeiden lisäaineisiin, kun samalla kuormaan kehooni turhia kemikaaleja kosmetiikan muodossa. No, onneksi aina ehtii muuttaa tapojaan parempaan suuntaan!

Suosittelen kaikkia kauneudesta ja terveydestä kiinnostuneita tutustumaan verkkovalmennukseen. Itse ainakin koen saaneeni hyvät eväät laadukkaamman kosmetiikan löytämiseen siitä katteettomien mainoslauseiden ja kemikaalien merestä, jossa kuluttajana on helppo eksyä harhateille ja hassata rahansa huonoihin ja tehottomiin tuotteisiin, jotka pahimmillaan voivat hoidon sijaan tehdä iholle vain hallaa.

Kaiken kaikkiaan voin vain suositella tutustumaan TwistBen tuotteisiin ja ihanaan, aidosti palvelevaan myymälään ja verkkokauppaan. Aiemmin totesin etten itse ole luonnonmukaisen kosmetiikan saralla vielä mikään konkari, ja rakastankin ajatusta että voin luottaa kohtaloni TwistBen ammattilaisten käsiin seuraavan kerran kun päätän päivittää kosmetiikkavarastoani ja haluan löytää uuden luonnonmukaisen tuotteen.

kauneus iho suosittelen
Kommentit (1)
  1. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Kauppa näyttää todella symppikseltä ja tuotevalikoima hyvältä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *