vaatteet kiertoon

Olen ehkä maininnut aikaisemminkin, että suosin Facebookin kierrätysyhteisöjä. Aikaisemmin Helsingin Kalliossa asuessani olin aikamoinen tehokäyttäjä, mutta Turkuun muuton jälkeen en ole ollut ihan niin aktiivinen tässä puuhassa. Olen kuitenkin aina silloin tällöin tehnyt ostoksia ja myynytkin jotain. Tuoreimmat ovat olleet viimeviikkoinen Filippa K:n valkoinen uusi unelmapehmeä neule (35€) ja tämänpäiväiset Nike Air Jordanit (40€) meillä asuvalle miehelle.

Olen vakavissani pohtinut, että minun pitäisi iskeä vaatekaappini sisällöstä noin 80% myyntiin. Kiitos Pentti-Irmelin, leijonanosa vaatteistani ei ole mahtumassa päälleni vielä hetkeen. Olisi houkuttelevaa säästää muutama ehdoton vaatelemppari siihen aikaan, kun rupean pääsemään takaisin omiin mittoihini, ja ostaa sitten uusia vaatteita. On kuitenkin melko epätodennäköistä, että vuoden (?) päästä tähän aikaan kaipaisin erityisen innokkaasti vanhoja rytkyjäni käyttöön.

On tullut punnittua kirppispöydän ottoa (haastavaa Turussa autottomalle semikeskustan asukkaalle), paikallisia Facebookin kierrätysyhteisöjä (melkoinen rumba hakemisten kanssa, jos ja kun myytävää on paljon) ja muita nettikirppiksiä (postitus on melko työlästä). Jotenkin enivei kallistuisin kirppispöytään.

Meillä on ennen äippälomani alkua erittäin vekkulisti työpaikallani edessä muutto saman konsernin toiseen toimistokompleksiin, jossa on tunnetusti formaalimpi pukeutumismeininki kuin nykyisellä toimistolla. En muutenkaan ole ajatuksena erityisen innoissani jakkupukumeiningistä, ja vielä vähemmän, jos en ole alkuunkaan mahtumassa olemassaoleviin ko. kategorian vaatteisiini! Nykyinen toimisto on siitä kiva, että meininki on ollut aina tosi rento. Olen pönötyspukeutunut lähinnä silloin, kun tiedän päivän sisältävän tapaamisia.

No, ehkä tuon nykyisen toimiston rentoa pukeutumiskulttuuria uuteen paikkaan marssimalla töihin ekana aamuna jätesäkissä!

 

puheenaiheet hopsoa trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *