Vaikea viikko

Taas on viikko vierähtänyt ja tämän viikonlopun jälkeen menen vielä viikoksi sairaalaan suorittamaan työkykyarvion loppuun.

 Niin kun edellisessä postauksessa lupailin niin nyt olen käyttänyt JBLn kuulokkeita viikon verran ja olen kyllä ollut suurimmaksi osaksi tyytyväinen äänen laatu ja basso miellyttää korvaa, blokkaa hyvin äänet ulkopuolelta sekä ei kuulu läpi. Akun kesto juuri niin hyvä kuin luvattu, itse latasin keskiviikkona ensimmäisen kerran, käyttöön otin siis edellisenä perjantaina. Puheluihin vastaamista en ole vielä päässyt testaamaan koska minulle ei soittele kukaan ;D Ainut miinus tulee siitä että kuulokkeilla ei voi kuunnella silloin kun ne on laturissa. Hintaansa nähden siis laadukkaat, oma arvioni on 4/5.

IMG_20170727_212403.jpg

 ( http://fi.jbl.com/kuulokkeet-langattomat/JBL+T450BT.html?dwvar_JBL%20T450BT_color=Black#start=1 )

 

Tämän viikon aikana masennus on nostanut kunnolla päätään ja aamuisin tai no suoraan sanottuna iltapäivisin tuntuu että en halua nousta sängystä, mikään ei ole tuottanut oikein mielihyvää ja tuntuu siltä että roikun löyhässä hirressä kun tulevaisuus on täysin auki, meillä ei ole vielä kämppää mutta muuttaa pitäisi 15 päivän jälkeen. Tämä olotila voi kyllä johtua 5 viikkoa sitten aloitetusta tolvon nimisestä lääkkeestä kun ajankohta sopisi siihen. (Tolvon on masennus lääke mutta minulla se on pienellä annoksella nukkumiseen) Ja oikeastaan toivonkin että on lääkkeeseen liittyvä koska en halua kärsiä tästä olotilasta sen enempää ja jos on lääkkeestä johtuva helpottaa jossain vaiheessa lähi tulevaisuudessa, minulla on ollut aikaisemmin masennus jaksoja ne on kestänyt vuodesta kahteen. Myös kummallisia ahdistuskohtauksia on ruvennut tulemaan ja välillä olen niin levoton että minun täytyy tehdä jotain etten sekoa, viimeiseksi mainittuun onneksi pakkaamista ja siivoamista riittää mutta touhuaminen aiheuttaa sitten kipua… Niin kun alussa mainitsin olen menossa maanantaina takaisin osastolle saamaan loppu arviot työkykyarvioinnista joten olen tämän viikon aikana yrittänyt pakkailla sellaiset tavarat loppuun joita emme enää tarvi 2 viikon aikana sekä pessyt jo ensimmäisen ikkunan. Onneksi osastolla pääsen juttelemaan psykiatrin ja psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa lähes päivittän joten pystyn purkamaan oloani ammattilaisille. 

 

IMG_20170804_205626.jpg

(Näitä laatikoita rupeaa olemaan kämppä täynnä)IMG_2017-08-04_20-51-20.JPG

(Pesemätän vastaan pesty, hiukan paremmin näkee läpi toisesta)

 

 

Viikon aikana rakas mieheni sai minut onneksi houkuteltua mukaan ulkoilemaan, otin vaan viltin, kirjan, kuulokkeet ja puhelimen mukaan niin pääsin omaan rauhaan niin halutessani mutta sain raitista ilmaa ja mahtavia maisemia. Sunnuntaina aloitettu Lars Keplerin Kaniininmetsästäjä on kyllä temmannut mukaansa ja olen pystynyt siihen keskittymään omaksi hämmästykseni, viimeiset 40 sivua jäljellä.

IMG_20170730_160042.jpg

(Kaniininmetsästäjä, mahtava ilma ja luureista Evanecenceä )IMG_20170731_160934.jpg

(Oulu joki)IMG_20170803_174827.jpg

(Erään levottomuus kohtauksen tulos, ehkä ei niin huono asia)

 

Jokainen Joona Linna -dekkari, ihan ensimmäisestä osasta asti on temmannut minut täysin mukaansa ja olen suorastaan ahminut ne. Siskoni on saanut sarjan kaikki kirjat lahjaksi ja aina olen hoputtanut häntä lukemaan vauhdilla että minä pääsen lukemaan kirjan. Meillä toimii siskon ja yhden kaverin kanssa kirjojen lainaus puolin ja toisin, ei tarvi varta vasten lähteä kirjastoon johon on matkaa.

Lars Keplerin Joona Linna -sarjaan kuuluvat kirjat

  • Hypnotisoija (2009)
  • Paganini ja paholainen (2010)
  • Tulitodistaja (2011)
  • Nukkumatti (2012)
  • Vainooja (2014)
  • Playground (2015)
  • Kaniininmetsästäjä (2016)

Joona Linna -dekkarit kertoo suomalais syntyisestä miehestä joka työskentelee Ruotsin poliisissa.

IMG_20170804_162048.jpg

Jostain syystä tämä biisi on soinut koko viikon päässä ja haluan jakaa sen kanssanne.

-Kaikkara-

hyvinvointi hyva-olo kirjat sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *