Miten olen päästänyt itseni tällaiseksi..

Huomenna taas pääsen tutkimuksiin, toivottavasti selviää mikä mua vaivaa. Oireet vaan jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Eniten mua häiritsee tämä painonnousu. Vaikka söisin kuinka oikein ja liikkuisin, paino vaan nousee ja nousee. Vika ei ole pelkästään ruokavalioni, jokin mua vaivaa.

Ennen vammautumista olen aina ollut erittäin tarkka ulkonäkö asioissa, vaatteissa, hiuksissa, painon kanssa. Vammautumisen jälkeen olen ollut hyvin tarkka siitä, mitä puen päälleni. Myös hiukset ja meikit olen valinnut hyvin tarkkaan.

Nykyään tekee pahaa katsoa itseäni peilistä mistä näen itseni kokonaan. Suoraan sanottuna kuvottaa katsella tätä massaa mikä mahan ympärillä on. Välillä jopa itken kun tuntuu niin pahalta! Kamalinta on se, että en saa itseäni kuriin ja tulee syötyä turhan usein jotain ”herkkua”. Liikkuminen tuolin kanssa on vaikeampaa kun painoa on liikaa. Siirtymiset tuolista esim. sänkyyn/autoon ovat melkein mahdottomia painon takia.

Haukun itseäni, huudan itselleni, tekee mieli satuttaa itseäni kun tuntuu niin kamalalta. En tiedä pitäisikö pyytää lääkäriltä jotain masennuslääkkeitä tai jotain. Haluaisin ja haluan pärjätä ilman nappeja, mutta miltä tämä jo kuulostaakin.

Rakastan vieläkin katsoa mitä päälleni puen, millaisia koruja käytän, millaisia käsilaukkuja käytän. Eniten minulla on Guessin koruja, Guessin laukkuja on 6kpl, Guessin paitoja, Ed Hardyn paitoja/huppareita, Lacosten kenkiä, Puman huppareita, Volcomin huppareita ym ym ym .. Nyt olen rakastunut Desigualin vaatteisiin! Ihania! ..MUTTA.. Tuntuu ettei mikään enää näytä hyvältä päälläni. Ei mikään. Haluaisin vain pukeutua isoon säkkiin ja huppu päähän. :/

muoti paivan-tyyli meikki terveys
Kommentit (1)
  1. Voi kuulostaa todella kamalalta! Koita jaksaa ja toivottavasti lääkäri tekee sulle kaikki mahd. testit, jotta löytyisi syy painon nousuun. Esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminta lihottaa vaikka söisi pelkkiä salaatinlehtiä. Se myös aiheuttaa masennusta ja väsymystä. Eli ehkä myös nämä itseinho tuntemuksesi voivat osaltaa johtua tuon taudin aiheuttamasta mielialan laskusta. Tämä vain yksi vaihtoehto, mikä mulla tuli ensimmäisenä mieleen. Tädilläni on kilpirauhasen vajaatoiminta ja hän oli vuosikausia yrittänyt laihduttaa turhaan, kunnes sai lääkityksen kohdilleen..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *