Mimmit peinttaa 8.3.2020, Suvilahti

Lopullisista teoksista mulla ei ole valitettavasti kuvia mutta niitä voi käydä katsomassa Mimmit peinttaa somesta. 🙂 Tässä vaiheessa pitikin jo ravata metroon ja sitä kautta Turun bussiin.  Maalaamisen valokuvaaminen tapahtui muutenkin suunnittelemattomasti. Helsinki kohteli hyvin, tuntemattomat ihmiset jutustelivat ja olivat kovin ystävällisiä. Lueskelin tässä juuri Helsingin päässä kirjoitettuja päiväkirjamerkintöjä. Huomioita ihmisistä ja kohtaamisista. Vanhempi nainenkin tuli kahvilassa juttelemaan. Löydettiin yhteys ja hän toivotteli hyvät jatkot. Myös pohdintoja siitä, yrittääkö universumi viestiä etten olekaan yksin koska kaikki me ollaan yhtä kuitenkin. Esimerkiksi asuminen kerrostaloissa on aina kiehtonut mua, vaikka enemmänkin ajatus kuvottaa. Jokainen yksin omassa kennossaan, mutta kaikki kuitenkin yhdessä samassa ampiaispesässä. Yksin yhdessä, monessa tilanteessa.

”..Kukaan ei oo suurempi sua, kaikki saman arvosia, tsiigaa samaa aurinkoa. Ja mitä näitä ajatuksia kätkeä kun ei huolenpito toisist vaadi verisidettä, ei sen kummempaa..” ☀️

Sörnäisten metrotunnelin liukuportaisiin astuessani alkoivat maagiset kitarariffit hivelöidä korviani ja aivojani ja sydäntäni. Joku mahtava ihmisyksilö alkoi siltä seisomalta coveroida yhtä maailman parhainta biisiä, Wonderwallia nimittäin. Köyhä kun yleensä antaa toiselle viimeisetkin roposensa, lahjoitin hänelle viimeiset kolikkoni. Tiedä sitten, kuinka käytännöllinen tämä toimintamalli on. Olin muutenkin melkolailla rahattomana liikenteessä. Terveiset Ilarille Helsinkiin ja muillekin siellä päin asustaville.

Loppubonuksena vielä tämä. Itse maalarit kehottivat sen käydä kadunvarresta kuvaamassa. Arvasin että teoksen hellyttävästä kielioppivirheestä tulee nillittämistä. Nobody’s perfect, ainakaan mitä graffitiin tulee eikös vaan. Ajatus on tärkein. Respect. 🧡💛💚😘 Kuvissa maalaavat mimmi-peinttarit olivat tällä kertaa:

@kalligrafiastudio
@merituuli.logbook
@jenniferbacklund
@elinaholley
@poppamaija
@ruusa_art
Lacuevademamababa , https://www.facebook.com/Lacuevademamababa/

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *