Ei kiitos… mainoksia!

IMG_1855.jpg

Joulun lähestyminen näkyy ikävä kyllä myös postilaatikkoon kannetusta mainosten määrästä. Päivittäin tulevista muutamasta mainoslehdestä kasvaa jo viikossa iso pino. Postissa tulevat mainokset ovat pelkäksi haitaksi, ne ovat jätettä jo syntyessään. Ainakin meillä mainoslehtiset lentävät lukemattomina suoraan paperinkeräysastiaan, kun eivät kelpaa edes sytykkeeksi.  

Minulla on ollut aina kaupungissa asuessani ovessa kyltti, jolla kauniisti ilmoitan, etten halua mainoksia. Lupaan tällä viikolla askarrella tai hankkia sellaisen myös maalle yhteiseen postilaatikkoomme.

”Ei mainoksia” -kyltti ei estä kaikkien mainosten tuloa, mutta mainosten määrä postilaatikossa vähenee merkittävästi. Lehdet, yhteiskuntaa koskevat tiedotteet ja osoitteellinen mainosposti jaetaan kyltistä huolimatta edelleen. Halutessaan ”Ei mainoksia” -kyltissä voi itse eritellä, mitä mainoksia haluaa ja mitä ei.

Ei mainoksia –kyltin tai -tarran hankkiminen on pieni vaiva, joka säästää sekä turhalta paperilta että tarpeettomilta roskienvientireissuilta! 

-Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *