Ikävä

42D0CCF5-A86E-47AE-9DDE-732F26122475.jpeg

Parisuhde on loistava mahdollisuus tulla tietoisemmaksi ja käsitellä omia tunteitaan. Suhteemme alussa elimme etäsuhteessa ja sen vuoksi ikävä tuli hyvinkin tutuksi. Nyt muutettuamme saman katon alla tarvitsemme edelleen sellaisia hetkiä, että voimme olla yhdessä, mutta erillään. Erillisyys saa aikaan ikävän ja halun hakeutua toisen luo. 

Turvallisessa parisuhteessa on turvallista olla myös erillään. Tämä erillään oleminen ei merkitse, että muut asiat olisivat tärkeämpiä kuin oma kumppani. Päinvastoin ystävät ja omat jutut tukevat parisuhteen hyvinvointia. 

Miltä ikävä tuntuu? Ikävä on ristiriitainen tunne. Se voi olla sanaan aikaan sekä positiivinen että negatiivinen tunne. Positiivista on se, että huomaat välittäväsi jostakin asiasta tai ihmisestä niin paljon. Parisuhteessa ikävä on muistutus siitä, kuinka paljon rakastaa. Negatiivista ikävässä on, että se tuntuu sekä psyykkisenä että fyysisenä kipuna

Nykyisessä parisuhteessani ikävä on kuitenkin enää vain ohimenevää. Se päättyy, kun rakkaan ihmisen taas näkee ja saa lähelleen. Tunnen itseni äärettömän onnekkaaksi, kun olen löytänyt elämääni jotain näin tärkeää ja merkityksellistä! 

A96F7ECA-3978-4414-8765-6509C383CE32.jpeg

Jos oma ikäväsi kohdistuu asiaan tai ihmiseen, jota et voi enää saavuttaa, toivon sinulle paljon voimia. Kun selviää pahimmasta ikävästä, pystyy näkemään ikävässäkin kauniita asioita, muistoja ja odotuksia. 

-Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *