Muutos

164DC9D2-A9E3-482F-8CDA-ACAFC06C0F10.jpeg

Moni meistä tekee jossain vaiheessa elämäänsä päätöksen muuttua tai muuttaa jotain olennaista omassa arjessaan ja elämässä. Vain muutama viikko sitten lähetin muutamille ystävilleni viestin, pyynnön lähteä mukaan kirjottamaan blogia ekologisemmasta arjesta. Suureksi ilokseni rinnallani on jo kahdeksan pieniin ja suuriin muutoksiin valmista rohkeaa ja upeaa naista tekemässä tätä kanssani. 

Muutokset tapahtuvat yleensä hitaasti, vaikka ne joskus ulkopuolisen silmin saattaisivat näyttää nopeilta. Suuret elämänmuutokset ovat pitkiä jaksoja elämässä, eivätkä suinkaan hetkellisiä suunnan vaihtoja. Itselläni muutos lähti liikkeelle tyytymättömyydestä sen hetkiseen elämääni. Vaikka minulla oli hyvä työpaikka, kaunis koti ja mahdollisuus lomilla matkustella en kuitenkaan tuntenut itseäni kovin onnelliseksi. 

Pidin itse tyytymättömyyttäni kiittämättömyytenä ja negatiivisena asiana, kunnes viisas ystäväni sanoi minulle, että voisiko tyytymättömyyttä pitää ennemmin merkkinä siitä, että olet valmis johonkin uuteen. Tyytymättömyyttä voisikin käyttää polttoaineena pyrkiä eteenpäin, onnellisempaan aikaan. 

Päätin kysyä itseltäni (vaikka kuinka pelotti) mitä oikeasti haluan ja mitkä ovat omat todelliset unelmani? Mikä minua sitten pelotti? Tiedäthän, että jokainen elämänmuutoksen tekijä, joutuu luopumaan jostakin. Muutokseen ja siitä seuraaviin menetyksiin pitää valmistautua ja varautua. 

Nyt uskallan jo itsekin antaa teille muille saman vinkin, kun tunnet itsesi tyytymättömäksi, uskalla unelmoida rohkeasti! 

Blogissa tulen varmasti jakamaan ajatuksiani elämänmuutoksesta, suunnitteilla olevasta muutosta maalle ja tietenkin pienistä muutoksista kohti ekologisempaa ja onnellista arkea. 

Onnelliseen elämään tarvitaan siipiä ja juuria, toivon, että blogimme tarjoaa sinulle voimaa ja inspiraatiota molempien kasvattamiseen! 

Terveisin: Anna 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *