Sunnuntaiaamu

012EFABC-82A1-4A12-901C-71E4789F4C2E.jpeg

Viikon odotetuin ja paras heti on ehdottomasti sunnuntaiaamu. Täydellinen sunnuntaiaamuni alkaa hiljaisuudessa ja rauhassa, ensimmäinen kahvikupillinen on ihan omaa aikaa. Sunnuntaiaamun hiljaisuus ja rauha vaihtuvat kuin huomaamatta yhteiseksi ajaksi läheisten kanssa.
 
Toinen kahvikupillinen onkin ihaninta juoda myöhäisellä aamiaisella, jonne myös perheen teini-ikäinen on sängystään kömpinyt. Tänään sunnuntaiaamu oli entistäkin rennompi, koska koululaisten syyslomaviikko on edessä ja itselläni on vielä huomenna etätyöpäivä. 
 
Aamu oli jo herätessä aurinkoinen, mutta kalenterista katsottuna joulunaika alkaa lähestyä (kyllä olen parantumaton jouluihminen). Tein tänään hiukan spesiaalimpaa aamukahvia, joka sai makunsa kanelista ja kaardemummasta. Jos haluat kokeilla, ohje on hurjan helppo. Lisää kahvipuruihin pari teelusikallista kanelia ja kardemummaa. Makeuta halutessasi kahvikupillisesi vielä fariinisokerilla ja viimeistele kahvi maitovaahdolla.Tämän korvapuustikahvin tuoksulla houkuttelet varmasti kaikki yhteisen sunnuntaibrunssin ääreen!
 
Mikä olikaan tämän sunnuntaiaamun ekologinen tekoni? Vaihdoin vihdoin tavallisen kahvin luomukahviin. Vaikkakin luomukahvi on hiukan kalliimpaa, on se kuitenkin hyvä sijoitus omalle terveydelle ja ympäristölle. Luomukahvin viljelyyn ei ole käytetty kemiallisia tuholaismyrkkyjen tai lannoitteista ja tuotannossa pyritään minimoimaan ympäristöhaittoja. Ekotekona luomukahviin vaihtaminen oli helppoa! 

Sunnuntaiterveisin: Anna

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *