Suosittelen sinulle!

Kaupallinen yhteistyö: Satokausikalenteri

Olen ainakin itse ihastunut, hurahtanut ja täytyy myöntää jo kiintynyt omaan seinäkalenteriini. Olen aina rakastanut almanakkoja, en osaisi hahmottaa ja suunnitella elämääni ilman sitä. Nautin kalenterin selailemisesta eteen- ja taaksepäin. Tähän aikaan vuodesta vielä tyhjät kesäkuukaudet houkuttelevat kuvittelemaan, mitä kaikkea ihanaa voinkaan kesällä tehdä!

Olen jo monena vuotena löytänyt kauniin ja toimivan mukana kuljetettavan almanakan, mutta en ole onnistunut hankkimaan yhtä käytännöllistä ja visuaalisesti miellyttävää seinäkalenteria, ennen kuin nyt! Olen niin ihastunut saamaani satokausikalenteriin, että uskallan todellakin suositella sitä kaikille teille lukijoille.

Satokausikalenteri on mielestäni huipputuote! Sen lisäksi että näen siitä mikä päivä on ja koko perheen menot, saan siitä vinkkejä mitä ostaa kaupasta, kun haluan tuoretta, edullista ja kaiken tämän lisäksi tehdä ekologisesti järkeviä valintoja (myös ruokakaupassa)!

Satokausikalenteri on meillä käytössä joka päivä. Olen löytänyt sen avulla kauden parhaat kasvikset, hedelmät, juurekset ja vihannekset. Hyvästi siis kuiville ja mauttomille heviosaston virheostoksille.

Satokausikalenteri on älyttömän monipuolinen tietopaketti. Sen lisäksi se on myös todella kaunis. Kalenterissa on ihana tunnelma, värit ja kuvat.

Samalla kun olen tutustunut ja nauttinut omasta kalenteristani olen myös seurannut satokausikalenterin FB-sivuja ja blogia. Näistä olen bongannut useita hyviä ruokareseptejä ja saanut inspiraatiota käyttää hedelmiä ja kasviksia enemmän ja monipuolisemmin myös omassa keittiössäni.

Jaan varmasti kanssanne omia suosikkejani kauden tuotteista ja niistä valmistetuista ruuista kuluvan kevään, kesän ja syksyn mittaan.

:Anna

hyvinvointi ruoka-ja-juoma vastuullisuus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *