Tervehdys!

IMG_9361 (1).PNG

 

 

Olen yksi blogin kirjoittajista, suomalais-australialaisen lapsiperheen äiti, paluumuuttaja, teollinen muotoilija, joogaan hurahtanut himosiivooja, kahvin suurkuluttaja, lukutoukka ja pohjoismaisen designin ystävä, joka uskoo, että vähemmän on enemmän niin hyvässä designissa kuin kuluttamisessakin.

Ympäristöasiat ja eettiset kysymykset ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja uskon, että jokainen voi omalta osaltaan arjen pienillä valinnoilla vaikuttaa siihen, millaisen maapallon jätämme jälkeemme. Täydellisyyteen ei tarvitse mielestäni (tässäkään asiassa) pyrkiä, vaan riittää, että kukin yrittää tehdä oma parhaansa sen hetkisessä tilanteessa. Blogikirjoituksissani pyrin tuomaan esiin omia pohdintoja ja oivalluksia aiheeseen liittyen ja ihan takuuvarmasti sen vierestäkin.

On ilo liittyä eko-arkea blogin kirjoittajien joukkoon! Australian paahtavan auringon alla vietettyjen vuosien jälkeen odotan innolla tulevaa talvea, jääkiteiden kimaltelua talviauringossa, ulkoilua lasten kanssa, punaisia poskia, kotona odottavaa tuoretta pullaa ja hämäränhyssyä höyryävän kupin ääressä. Ai että!

Anu

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *