Tiedätkö yhden niistä syistä, miksi rakastan sinua…

CAE65EC8-1759-458B-A1F0-DBA0FA44D792.jpeg

Yksi upeimmista asioista, joita voi tapahtua, on tuntea rakkautta ja tulla rakastetuksi. Rakkaus on samaan aikaan monimutkaista, mutta toisaalta yksinkertaista. Rakkaus ei ole pelkästään yksi tunne, se on kokonainen tunteiden vuoristorata: iloa, surua, onnea, mutta myös pettymyksiä. Itse ajattelen, että rakkaus on voima, se on suurempaa kuin elämän vastoinkäymiset. 

Kaikissa parisuhteissa on välillä aikoja, kun kaikki tuntuu olevan kaikkea vastaan. On syynä sitten työpaineet, kiire, terveysongelmat tai luottamuspula. Erityisesti niinä aikoina on hyvä yrittää muistaa syyt miksi rakastaa kumppaniaan ja miksi valitsi rakastaa juuri häntä joka päivä. Odotusten sijasta kannattaa keskittyä hetkiin, jotka tekevät suhteesta ainutkertaisen.

Parisuhteen arjessa opetamme ja opimme rakastamaan. Tänään, ystävänpäivänä, halusin omistaa kirjoitukseni miehelleni, joka on niin ihana, että lukee jokaisen blogitekstini ja huolimatta siitä oliko tekstini hyvä tai hauska, jättää aina sydämen. 

Kyllä, rakkaus on ihmeellistä! On varmasti miljoona syytä miksi rakastamme rakastamme. Tunnustan olevani (joskus) huono puhumaan tunteistani, mutta aika hyvä tekemään listoja. Sen vuoksi halusin kirjoittaa ylös 10 syytä miksi rakastan sinua

1. Saat minut nauramaan

2. Koirani sietää sinua

3. Rakastat ja hyväksyt minut juuri tällaisena

4. Opin sinulta koko ajan uusia asioita

5. Tasapainotat minua

6. Osaat korjata mitä vain

7. Olet syy miksi sheivaan aamuisin jalkani

8. Olet hyvä isä

9. Olet periksiantamaton, ajattelet että kaikki mitä haluat tehdä on mahdollista tehdä

10. Olet paras ystäväni

Rakastan sinua pitää sisällän paljon. Eikä pelkästään hauskaa ja hyvää, jos rakastaa silloinkin kun taivas on pilvinen, rakastaa todella. Sanat minä rakastan sinua tarkoittavat tänään paljon enemmän kuin silloin, kun sanoin ne ensimmäisen kerran! 

❤️:lla Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *