Uudenvuodenlupaukset

57A8C3B1-27CE-4B0B-A769-598C661B9BFD.jpeg

Uusivuosi on perinteisesti aika tehdä lupauksia tulevalle vuodelle. Vuoden vaihtuminen antaa meille mahdollisuuden aloittaa taas puhtaalta pöydältä.

Vuoden alussa, tammikuussa saa innostua uudestaan. Lupaus voi olla juuri se pieni potku takamuksille, että toteutamme jotain, mitä olemme ehkä jo pitkään suunnitelleet. Eko-arkea. -blogi on vuoden viimeiset päivän täynnä kirjoittajiensa uudenvuodenlupauksia! 

Uudenvuodenlupauksia kritisoidaan niiden lyhytikäisyyden vuoksi. Kaikilla meillä on omakohtaisia kokemuksia miten lupaukset rikotaan jo ennen loppiaista. Uudenvuoden lupausten ongelma on useimmiten se, että niissä yritetään liian suurta muutosta.

Olisikin hyvä miettiä miten lupaukset kantaisivat yli tammikuun, kevään ja loppuvuoden. Yksi hyvä ohje on, että älä yritä tehdä kaikkea tammikuussa, sen jälkeen on vielä yksitoista kuukautta edessä.

Lupauksien muuttaminen päätökseksi ja teoiksi voi ja on useimmiten vaikeaa. Kannattaa olla itselleen armollinen. Hyvän uudenvuodenlupauksen voi mielestämme toteuttaa joka päivä, riippumatta siitä onnistuiko se eilen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *