Viimeinen sana on rakkaus

Kaikki mitä olisin halunnut sinulle sanoa – on sanottu. Tai ainakin haluan uskon, että olet nähnyt ja tuntenut ne tärkeimmät yhteisissä jaetuissa hetkissä, katseissa ja kosketuksessa.

36 tuntia he pitävät sinua nukutettuna ja hengityskoneessa. 2160 minuuttia meillä läheisillä on aikaa rukouksin ja ajatuksin pitää sinut luonamme.

Ajoin tänään sairaalalle ja mietin mitä haluaisin isä sanoa sinulle. Käskisinkö taistelemaan vai antaisinko luvan jo luovuttaa. Viimeisenä vuotena on ollut raskasta nähdä kuinka olet sairauksien takia joutunut luopumaan monista itsellesi rakkaista asioista. Kuitenkin haluaisin kuiskata korvaasi: taistele vielä! Me ja maailma menettäisimme ihan liian paljon jos sinua ei olisi.

Kun olin vasta kouluikäinen sanoit pelkääväsi sitä päivää kun kirjoittaisin sinusta julkisesti ja kuinka terävä kynäni olisi muistelmissani. Nyt kun olen itse kahden tyttären äiti voisin vain toivoa heidän oppineen minulta saman minkä sain sinulta. Opetit minulle periksiantamattomuutta, rohkeutta, oikeudenmukaisuutta, uteliaisuutta ja kiinnostusta elämää ja sen kaikkia ilmiöitä kohtaan. Tärkeintä mitä olet opettanut on perheen merkitys ja viimeisen sanan saa rakkaus!

:Anna

perhe ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *