Tankotanssia ja Afrikkalaisia ihonhoitojuttuja.

Tankotanssikurssi lähenee loppuaan ja afrikkalainen ihonhoitoinspiraatio jatkuu. Perehdyin afrikkalaiseen ihonhoitoon muutama kuukausi sitten ja päätin kokeilla kiinnostavia öljyjä ja mustasaippuaa iholle.

On liian aikaista vielä sanoa varsinaisista näkyvistä tuloksista, mutta tunne iholla on ihana. Ei enää kiristele eikä punoita. Ihon väri on selvästi tasaisempi johtuen luultavasti kosteutuksesta. Minulla on isot ihohuokoset ja pintakuiva helposti kiiltävä iho. Miksi sitä sitten kutsutaankin? Olen ollut hukassa (kasvojen) ihonhoidon kanssa vuosia ja yhden asian olen vähintäänkin tämän öljyillä lättäämisen kanssa huomannut, en ole nimittäin aiemmin kosteuttanut ihoani tarpeeksi.

Mitä siis kuuluu tähän settiin?

Dudu-Osun-mustasaippua.

Argan-öljy,Jojoba-öljy ja Kalahari-meloninsiemenöljy.

Postissa on vielä matkalla Maracuja passionhedelmän öljy, Marula-öljy ja Mongongo-öljy. Niistä myöhemmin.

 

Mustasaippuaa käytän aamuin illoin, jonka jälkeen sekoitan kosteusvoiteeseen muutaman tipan öljyä/öljyjä. Aamuisin vain yhtä öljyä ja iltasin useampia, jotta kasvot saavat yöksi kunnon annoksen hoitavia aineita. Syy miksi nyt näin paljon näin intensiivisesti näitä asioita on yksinkertainen; ihan huvin vuoksi. Testailen uusia asioita. Kiinnostun uusista jutuista ja olen ennakkoluuloton. Kampaajani sanoi viime viikolla, että rasvoittuva iho ei tarvitse öljyjä. En tiedä mitä ajatella. Ehkä se on niinkin, että se mikä toimii toisella ei ehkä toimi toisella. Ikä, ravitsemus, geenit, elämäntavat ym. vaikuttaa omilta osiltaan ihon kuntoon. Tähän mennessä voin sanoa, että öljy toimii ainakin osittain, koska ihoni on kosteutettu. Seurataan.

Tankotanssi on ihan mieletön laji! Näin artikkelin lehdessä ja päätin kokeilla. Rankkaa, vaikeaa ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa. Olen vielä aivan alussa, mutta silti tuntuu, että jo edistynyt huimasti ensimmäisestä kerrasta. Nyt vasta kerään voimaa ja opettelen oikeaa tekniikkaa. Tankotanssi on todella hyvää vastapainoa työlle, jossa istun juustonaksuasennossa selkä kumarassa monta tuntia. Tangolla yritän olla sitten toisin päin eli kuin banaani samalla vahvistaen yläkropan lihaksia.

kauneus iho hiukset liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *