Joululahjaideoita

Mulle joulu on aina ollut tosi ihanaa aikaa. Koulusta saanut vapaata, ja lahjojen antaminen on aina ollut mulle tosi kivaa. Toki on kivaa saada itsekkin lahjoja, mutta mielestäni on kivaa ilahduttaa perhettä ja kavereita.

Postauksen kuvat syksyltä, (c) minä

Parasta, mitä muille voi antaa, on jotain, jota saaja tarvitsee tai joka sopii hänelle. Kun näät kaupassa jotain ja tulee se henkilö heti mieleen, on opiva lahja! Persoonallisuus kun on aina hyvä asia, voi sen tässä yhdistää paketointiin, jos ei lahjaa sellaiseksi saa. Ajattelin jakaa nyt mun joululahjallistaa, miä minä ostan perheelle ja ystäville.

Kavereille voi olla joko helppoa tai vaikeaa ostaa mitään. Jollain voi olla jo elokuussa tiedossa, mitä ostaa just sille kaverille. Joskus taas joutuu kiertelemään kaupoissa pidempäänkin, ennen kuin lahjan löytää. Kannattaa muistaa, että ajatus on tärkein . Oikeat ystävät arvostavat juurikin sitä. Olen huomannut, että nuorilla joululahjat voi olla koulussakin kilpailu. Se joka ostaa hienoiman/kalleimman lahjan on voittaja. Sitä se ei ole. Joulu on (minulle) juhla, johon en haluaisi liittää kilpailua.

IMG_20160912_190650.jpg

 

Tänävuonna minulla ei ollut ajatusta, mitä ostaa kavereille. Mietin pitkään, selailin sivuja ja yritin etsiä jotain. Noh, kyselin mitä kukakin haluaisi. Monikaan ei oikeastaan tiennyt. Sain idean. Jotenkin se tuli. Piparikuusia. Minä tykkää leipomisestä, joten tässä olisi kiva puuhastella (ja syödä piparitaikinaa 😀). Kuusethan on helppo tehdä, ja voisinkin niihin jakaa ohjeen, kun olen ne tehnyt, että saa kuvia. Hyvä tässä on myös se, että ne saa koristeltua jokaiselle sopivaksi. Eikun sellofaaniin ja nauhaa ja siinä sinulla on hieno lahja. Tämä on myös halpa, piparitaikina ei maksa paljoa ja yhdestä pakkauksesta saa useampiakin.

Toinen idea, jonka sain tänään, on puhelimen kuoret. Täytyy vain ottaa selvää kaverin puhelimesta, jotta ostaa sopivat kuoret. Niitä saa hienoja, ja monesta liikkeestä. Näihin voi myös panostaa suuremmallakin rahasummalla. Kuoria löytyy vaikka minkä värisiä ja muotoisia, joten, kun löydät kaverillesi sopivat, on sinulla persoonallinen ja varmasti käyttöön tuleva lahja.

Pikkusisko. Aluksi en tiennyt sillekkään, mitä ostaa. Noh, hän saakin pehmeän paketin. Ostan hänelle jonkin söpön paidan/hupparin. Tämäkin on mielestäni tosi hyvä lahja, joka sopii myös kaverille. Ja tämä tulee varmasti käyttöön.

 

Ajattelin tehdä joululahja vinkeistä ja sellaisista postaussarjan, mielipiteitä, toiveita?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *