Kuka minä olen?

 

Kuka minä olen?

 

Hyvä kysymys,en itsekään vielä tässä iässä osaa sanoa. Sen verran kumminkin osaan kertoa, että olen 20 vuotias nainen, vihaan tuota sanaa itseni kohdalla joten käytetään ennemmin sanaa tyttö. 20 vuotias tyttö lapista, viimevuonna valmistunut liikunta-alan ammattilainen ammattinimikkeellä liikuntaneuvoja ja lisäksi personal trainer. Silti tällä hetkellä ainakin tuntuu, etten tule jatkamaan liikunta-alalla, joten alastani on lähinnä hyötyä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja muutamien muiden henkilöiden kanssa joille olen ruokavaliot väsännyt tässä vuoden sisällä.

 

Mitäs muuta osaan kertoa, no.. tällä hetkellä työskentelen päiväkodissa ryhmäavustajana kevään loppuun ja heinäkuussa minua odottaa naisten vapaaehtoinen asepalvelus Sodankylässä. Sitä odotan innolla, vaikka tietynlainen pelko siinäkin ajatuksessa on mukana tottakai.

 

Minulla on perhe, siihen kuuluu isäni, veljeni ja äitini. Toki ei enää saman katon alla. Tämän myötä elämääni on tullut myös muitakin ihmisiä joita opettelen kutsumaan perheenjäseniksi. Lisäksi minulla on poikaystävä joka saapui elämääni vuosi ja muutamakuukautta sitten. Me olemme vastakohdat toisillemme, mutta sen verran samoja arvoja löytyy että siedämme toisiamme..:) no ei.. en vaihtaisi kyllä päivääkään mitä hänen kanssaan olen viettänyt. Elämääni kuuluu myös kavereita ja muutama läheinen ystävä. En olisi minä ilman ketään edeltämainittuja. Ihminen tarvitsee ihmistä, valehtelisin jos väittäisin pärjääväni yksin.

 

Blogia ajattelin alkaa pitämään ihan itseni takia. Sen takia että saan jakaa omia ajatuksia sitten yhdelle tai useammalle ihmiselle jos kellekään. Tärkeintä minulle on tämä prosessi kirjoittaa, sama se lukeeko kukaan tätä kunhan saan avata omia ajatuksiani. Olen joskus pari vuotta sitten tehnyt youtubeen videoita, mutta omien epävarmuuksieni takia olen piilottanut videot, enkä ole vielä uskaltanut aloittaa uudelleen. Ehkä sekin päivä joskus koittaa, kun ei enää kiinnosta mitä muut oikeasti ajattelee siitä mitä teen. Olen kyllä sitä mieltä että jokainen saa ja jokaisen pitäisi tehdä asioita mitä itse haluaa ja mikä tuntuu itselle hyvältä, välittämättä siitä mitä tuntemattomat ihmiset siitä ajattelevat. Tuntemattomien mielipiteillä pitäisi kumminkin olla vähiten merkitystä tässä elämässä, sinun omassa elämässä. Jokainen elää kumminkin itselleen, ei kenenkään tarvi elää kenellekään toiselle ellei se just ole sitä mikä tekee SINUT onnelliseksi. Eikä kenenkään toisen vuoksi tarvitse muuttua.

 

Menipäs jaaritteluksi.. niin kuin minulla yleensäkin kun aloitan selittämään jotakin.. Siinä kumminkin Minä näin yksinkertaisuudessaan. Avaan postauksissa mieleni mietteitä vähän enemmänkin kunhan vain pääsen vauhtiin tässä bloggailussa. En lupaa kauanko jaksan kirjoittaa, tämä voi olla viikon hauskaa jonka jälkeen en jaksa tai sitten useamman vuoden harrastus. En jaksa ottaa stressiä tästä vaan kirjoitan kun mieleni tekee ja kun tämä tuntuu hyvältä. Haluan ehkä pyhittää tämän blogini omien mielipiteiden esiin tuomiseen ja jonkunlaiseen kannanottoon tähän nykymaailmaan. Tottakai kirjoitan myös itsestäni ja siitä mitä puuhailen elämässäni. Yksinkertaisuudessaan kirjoitan siitä mistä haluan oli sitten tekstissä sitten yhtään järkevää ajatusta tai sitten täynnä pelkkää järkeilyä mikäli sellaiseen kykenen….:)

 

Ja jälleen meni höpöttelyksi, mutta sekin on yksi osa minua.. joten mitäpä tuosta. Joten seuraavaan tekstiin. Heippa!

 

 

 

-Venla

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *