Marraskuun kuvat

Marraskuussa siirrytään ja odotetaan. Etsitään lyhdyt ja kynttilät, ihmetellään pimeyttä. Tulisi jo se lumi, niin toisi valoa. Ja jään Kupittaan madolle. Kuun vaihteeseen sijoittunut kellojen siirto tuottaa pulmaa. Autossa iskee paniikki, kun hetken uskoo olevansa väärään aikaan liikkeellä.

Miksi k u k a a n ei ole siirtänyt auton kelloa?

Onneksi on Aurajoki ja laivat.  Iltalenkki piristää. Rannan komistuksena Suomen joutsen.

Pimeyttä valaisi ihan pienen islantilaisneuleen valmistuminen. Tämä koko on noin 1,5-2 -vuotiaalle. Menee joulupakettiin ja matkaa valtameren taakse pienelle Suvi-tytölle.

Mökkisaunaa parempaa jumien, niin mielen kuin kehon, selättäjää ei ole. Upeinta on hetki, kun meri on lämpimämpää kuin ilma.

Tein elämäni ensimmäisen Halloween-kurpitsan. Se  matkasi velimiehen uudelle mökille lahjaksi. Ehti  ilahduttaa marraskuun alkupuolta nippanappa viikon. Sitten talitintit hyökkäsivät.

Bonuskuvana näkymä jouluvalmisteluihin. Joulukoristelu tehdään myös nukkekotiin. Vielä kynttilät, niin tämän talon joulu on valmis!

Nukkekodin joulu valmistuu kuten isonkin kodin.
Kuvan pieni (korkeus 1,5 cm) jouluenkeli on kunniapaikalla nukkekoti Villa Charlotten joulussa.

Näin sujui marraskuu. Märkää ja pimeää, mutta ei kuitenkaan  ihan mahdotonta. Marraskuun pimeys ei haittaa jos jaksaa pitää itsensä liikkeellä.

Elämä on.

Terveisin EijaL

PS:

Mummon ja vaarin omaan kotiin  muutto on päivittäinen puheenaihe. Että milloin. Nyt siivotaan ja järjestetään tavarat paikoilleen. Ehkä jouluksi  kotiin.

puheenaiheet ajattelin-tanaan ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *