Uusi vuosi uinuen

IMG_20190102_152223_983.jpg

Olenko mahdollisesti ainoa (no en ole, tiedän sen kyllä :P), joka ei innostu ilotulitteista ja siitä iloisesta tulituksesta aina uutena vuotena tai muina riemunhetkinä? Ei siis siinä riemussa mitään, mutta itsellä on paljon jo muistoja ilotulituksista ja siitä paukkeesta, että en koe jääväni mistään paitsi, jos en ole niitä kayselemassa. Sehän on melkein sama kun ne kuitenkin kuulee hyvin. No, on mulla mielessä se roskan määrä ja paukkeista tulevat savut jotka saastuttaa. Sisäinen ekohuolestuja ei yhtään näe ilotulitteita kestävään elämään kuuluvana. Heh, melkein huvittaa, tiedän että ilotulitteet ei ehkä ole se pahin saastuttaja, onhan uusi vuosi vain kerran vuodessa. Mutta voisiko jotain keksiä tilalle? Jopa tähtisädetikuista lähtee niin paha haju kun ne on poltettu. 

Muuten uusi vuosi meni nukkuessa. Ollaan oltu kipeinä koko sakki heti joulupäivästä lähtien. Flunssavirus. Monta yötä on mennyt valvoen ja nenää niistäen, sen verran kova nuha tuli. Nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa.

 

Ostin jouluna lahjaksi tosi ihanan Luoto-palasaippuan. Teepuu-hiili. Tuli testattua ja iho tuli samantien tosi pehmeäksi! Oma ihonhoito on jäänyt tosi vähälle kipujen ja oireiden varjoon, joten tämmöiset tuotteet jotka on myös luonnollisia, saa hyviä juttuja aikaan hetimmiten. Palasin myös vanhaan tuttuun Nivean kasvorasvaan, joka niin ikään tuntui imeytyvän tosi hyvin kuivalle iholleni. 

IMG_20181229_225057.jpg

Screenshot_20181231-125405.jpg

Uusi vuosi tuokoon mukana jotain innoittavaa. Hyvää vuoden alkua kaikille! 2019 !

kauneus iho oma-elama vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *