? asiaa joista pidän: osa 1.

Jokunen vuosi sitten, yritin tehdä postauksen asioista joista pidän. Kohtia oli 100 ja innoituksen sain tietysti toisesta blogista täällä. 100 on aika paljon. Ja mulla jäi se kesken. Ehkä en vaan keksinyt tarpeeksi kohtia. Mulla ei luultavasti edes ole sataa asiaa joista pidän. Mutta aattelin että voisin ”päivittää” listaa. Tai tehdä sen ehkä loppuun. Tehdä ihan uuden. Mennään niin moneen mitä keksin 😉 5 kohtaa kerrallaan. 

 

  1. Mun kissa. Tuo suloinen, musta/valkoinen koheltaja. Muistaakseni eka kuva jonka otin tästä hömelöstä on sellainen, missä hän istuu kirjahyllyn päällä ja valo osuu alhaalta päin häneen. Katti itse näyttää siltä että suunnittelisi maailmanvalloitusta vähintään. 
  2. Mun silmät. Paras asia mussa. Mulla on huono näkö, mutta mun silmät on silti se josta pidän itessäni. En tiiä minkä väriset ne on tarkalleen. Joskus ne näyttää sinisiltä, toisinaan vihreiltä. Mutta ei sen väliä. 
  3. Etelä – Korea / Japani suunta. Enemmän kuitenkin se Etelä Korea. Musta on vähitellen tullut tiettyjen Etelä-Korealaisten asioiden fani. Kaikki alkoi siitä kun eräs uusi vuosi, Fox näytti koosteen MAMA musiikki gaalasta. MAMA tarkoittaa MNet Asian Music Awardsia ja on vuosittainen palkintogaala jossa jaetaan palkintoja Etelä – Korealaisille ja muille aasialaisille artisteille. Ajattelin, että mun on aivan pakko katsoa tuo, se oli sellainen ’must’. Ja olin täysin myyty siinä vaiheessa kun BigBang, mun ultimate bias esiintyi. Vähitellen kuvaan on myös tulleet k-draamat ja japanilaiset animaatiot ( Studio Ghibli )
  4. Kirjat. Mä tykkään lukemisesta ja olen muutamana vuonna osallistunut Helmet-lukuhaasteeseen, mutta kohdat ovat aina olleet liian vaikeita mulle ja ”haasteen” liian rento ’toivotaantoivotaan’ meininki ei ole saanut vastakaikua mussa. Tämmöisissä asioissa olen vähän liian perfektionisti. Kun muut tekee ”haasteen” vähän sinne päin ja silmiä siristellen, että saavat kohdat täyteen, minä taas otan sen niin, että yksikään kohta ei saa olla juosten kustu vaan kirjan pitää sopia kyseiseen kohtaan. Tänä vuonna haaste ja koko lukeminen sai jäädä jo alkuvuodesta, koska työ on ottanut liikaa aikaa. 
  5. Kielten ’opiskelu’ Laitan tämän vähän löyhäksi, koska en opiskelemalla opiskele kieliä vaan yritän kuikuilla sivustoilla nimeltä Memrise ja Duolingo. Opettelen tanskaa, norjaa, ruotsia, saksaa, portugalia, hollantia ( flaamia? ), koreaa ja japania. Duossa kaikkia noita, Memrisessä vain hollantia, koreaa ja japania. 

 

Tää on lähinnä tällainen välipala, väleihin joissa en keksi mitä kirjoittaisin. 

hyvinvointi hopsoa oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *