Kun minulle huomautetaan, että se on Stadi eikä Hesa

snob_and_a_half.gif

Kommentit (8)
 1. Kolme vokaalia
  12.2.2014, 10:38

  Mutta ettekö te janarit ymmärrä, että Hesa kuulostaa stadilaisen korviin tosi vajaalta? Ei siinä mitään, omasta mielestäni se on erittäinkin hauskaa, kun joku maalla asuva käsittää Hesaan Helsingin, Vantaan ja Espoonkin. Sit mennään Hesaan sinne Hesaan ja ihmetellään kun kaikki on niin suurta ja asemallekin eksyy.

  Kyllä ne yleensä oppii sen Stadin ajan kanssa.

  1. Mutta etkö sinä hesalainen ymmärrä, että kommenttisi kuulostaa maalaistollon korviin tosi snobilta? Ei siinä mitään, erittäinkin mukavaa, että me tollot onnistumme hauskuuttamaan 🙂

 2. On OK naureskella että on maalta ja ei tiedä, mutta kun paikalliset korjaavat on snobi.

  1. Kaikki hesalaisethan on snobeja kaikin tavoin! Tuo on vain yksi ilmenemismuoto.

   1. Stadilaiset eli hesalaiset eivät ole snobeja. Joitakin harvoja toki on, näitä löytyy mistä tahansa. Kuulun kahteen stadilaisryhmään facessa, toisessa yli 6000 jäsentä. Mukaan mahtuvat niin syntyperäiset stadilaiset kuin muualta muuttaneet. Tärkein kriteeri on rakkaus kaupunkiin. Ryhmissä saa jopa käyttää kirjakieltä 😉 – osa tietenkin käyttää slangia välillä niin että itsekin on vähällä tarkistaa sanastosta. 🙂 Jos haluaa tutustua aitoihin tapauksiin, kannattaa mennä norkoilemaan Hagikseen eli Hakaniemen torille. Upea tunnelma ja arvostavat ihmistä ihmisenä.

    1. Edellinen kommenttini saattoi olla pilke silmäkulmassa kirjoitettu.

     Mutta olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi: tärkeintä on rakkaus kaupunkiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *