Kun olen menossa ratikalla Rautatieasemalle enkä ole varma, kuuluuko sillä pysäkillä painaa nappia

spock_ei_oo_varma.gif

Kommentit (31)
 1. Mahtava blogi sulla! 

  Ja asiallinen postaus, koska tänään en painanut Bulevardilla nappia ja ratikka tosiaan ei pysähtynyt… vaikka niin minullekin on toitotettu, että kyllä ne pysähtyy 😀 Täytyypä tutustua yllä mainittuihin ohjeisiin 🙂

  1. Haa, blogistani alkaa tulla opas käytännön elämään!

 2. Landepaukku sporakuski täällä!

  Ihan niinkuin kirkonkylän onnikassakin, myös raitiovaunussa saa ja pitää painaa stop-nappia jos mielii seuraavalla pysäkillä pois. _Ennen_ pysäkkiä, ei sen kohdalla. Tämä täti ainakin karauttaa ohi, jos ei pysäkillä seiso ketään, eikä kukaan ole ilmoittanut haluavansa ulos. Ovi myös aukeaa heti, kun ovet vapautetaan. Näppärää ja nopeaa. Uusissa vaunuissa myös ovessa oleva nappi toimii stop-nappina.

  Vanhoissa vaunuissa se pieni, punainen nappi vaakatasossa olevan metallikaiteen päällä ei avaa ovea. Se on ns. ”mummonappi”, kun siinä pitää sormeaan, niin ovi ei mene kiinni. Mummot ei vaan tiedä sitä, ja jäävät ovien väliin. Myöskään kävelykeppi ei pidä ovea auki.

  Olen nyt niin kovin hesalainen, muutin tänne vuosi sitten, saatuani raitiovaununkuljettajan pestin. AUTS, suoraan sun stadilaisuuteen!

  1. pöndeläinen
   18.3.2014, 07:58

   Jes! Vihdoin selvisi tämän mystisen punaisen napin salaisuus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *