Ladataan...

Tänään oli vaalit, jossa valittiin seuraavaksi kuudeksi vuodeksi presidentti. Olen ihan tyytyväinen siihen, kun Sauli valittiin uudestaan, koska jos asiat ovat hyvin niin miksi sitä vaihtaisi pois.

Ajattelin, että voisin yrittää tätä päivitellä joka viikko, aina sunnuntaisin. En tiiä mitä siitä tulee, mutta yrittänhyttä ei lasketa. 

Ensi viikko meneekin koulun puolesta niin, että aherran äikän ja matikan kurssit loppuun. Äikkää saatiin kaikki viikko lisäaikaa, ja matikkaa olen tehnyt ihan liian kauan. Kurssien jälkeen, ei kumminkaa saa jäädä huilimaan, sillä seuraavia pukkaa heti. Huilin sitten heinäkuussa.

Aloitin myös uuden harrastuksen pari viikkoa sitten, joogan. Yllätyin miten kivaa se oli ja rentouttavaa. Odotan jo kovasti torstaita kun on taas joogatunti ja saa rentoutua ja vähän liikkua.

Kaksi viikkoa on ollut yhtä myllerrystä meidän asunnossa ja elämä¨ssä, koska henkilökohtainen avustajani on ollut saikulla. On mulla ollut onneksi kivoja ja hyviä sijaisia töissä, mutta on se aina vähän säätämistä kun pitää opastaa ja neuvoa ja selitellä miten meillä asiat hoidetaan, kun taas oma avustajani tietää täsmälleen meidän rutiinit ja elämän. Onneksi olen suht koht hyvä sopeutuja erilaisiin muutoksiin.

Nyt teen ensi viikon suunnitelman ja koitan välillä vilkuilla viikon mittaan kalenteria, että pysyn arjessa kärryillä. :D

Ladataan...

Ladataan...

Mä tiesin sen taas! Masennus meni ohi jouluksi ja nyt taas olen elävien kirjoissa. Se joulukin kyllä meni ja uusi vuosi. Oli aika normi  joulu: oltiin kotona ja tapsana kokoonnuttiin sitten suvun kanssa syömään. Sain taas ihania lahjoja, joista olen hyvin kiitollinen. Itse asiassa tälläkin hetkellä istun ja kirjoitan tässä yöpuku päällä, jonka sain lahjaksi. Tämä on niin ihanan lämmin ja pehmeä, ja voin taata käyttäväni tätä aina kun mulla on kotipäivä.

Tästä päästääkin kätevästi seuraavaan asiaan, nimittäin tämän talven ja tulevan kevään aikana uskon, että niitä kotipäiviä tulee paljon koulun takia. Opinto-oikeuteni umpeutuu kesäkuun lopussa ja sehän tarkoittaa sitä taas, että kaikki kurssit on oltava käytynä ennen sitä. En siis aio kirjoittaa ylioppilaaksi vaan käyn vain lukion kurssit ja saan lukion päättötodistuksen. Vähän on jo syksyn suunnitelmia hahmoteltuna, mutta niistä sitten kun sen aika on.

Uudenvuoden juhlinta meni kotona Janeten ja koirien kanssa. Oli tosi kivaa vaikka ei tehty mitään erikoista. Olin kyllä vuoden vaihtuessa ulkona, mutta en nähnyt kuin yhden vilauksen raketista, hups.  Seuraavana päivänä näin Tinjan pitkästä aikaa kunnolla ja vaihdettiin kuulumiset. Siinä sekin vierähti. 

Olen nyt viikon yrittänyt syödä terveellisemmin, tavoitteena pudottaa painoa. En nyt ota tästä kauheesti stressiä, vaan meen fiiliksen mukaan ja silleen mikä tuntuu hyvältä. Tämä viikko on mennyt ainakin tosi hyvin ilman mitään ihmeellisyyksiä. Vielä on kumminkin pitkä matka tavoitteeseen, jota mulla ei edes vielä ole. 

Äidinkielen opettajan sanoin pitäisi olla jo "hyvässä vauhdissa" luettavan kirjan kanssa, josta tehdään ensi viikolla essee. Noh... Mun vauhti on siinä pisteessä, että olen valinnut kirjan. Puolustukseni sanottakoon se, että valitsin jo kirjan joka oli kätevästi netissä, mutta se poistui vuoden vaihtuessa, joten piti valita uusi. Ehkä menen siihen tutustumaan nyt.,

 

Ladataan...

Ladataan...

Niin se kesä vaan meni. Mun on vaikea sanoa viime kesää kesäksi, koska puuttui ne helteet.. En tiedä mitä edes tein kesällä. Puhuin puhelimessa, olin kotona, pokehuntilla, näin kavereita. Ihan kiva kesä, mutta ei mene parhaimpien kesien joukkoon.

Olen nyt rehellinen. Mun elämä ei tällä hetkellä ole mitään juhlaa. Tai mitään tasaista arkeakaan. Olen masentunut. Tiedostan jopa syytkin, joita en nyt halua lähtee tässä sen kummemmin availemaan, mutta ajatukseni ei tällä hetkellä ole kauhean kepeitä. Ulospäin se ei ehkä ihmisille näy. Käyn sovituissa menoissa, teen sovitut hommat ja huolehdin itsestäni. Vapaa päivinäni sitten nukunkin koko päivän, en puhu kenellekkään, olen vaan. Välillä nämä päivät ahdistaa, mutta samalla olen kiitollinen ettei minun tarvitse sanoa montaa lausetta. 

Mutta. Mä tiedostan tämän ja mä pystyn elämään asian kanssa. Tämä ei ole minulle uutta, joten en säikähdä oloani. Menen tällä hetkellä sieltä missä aita on matalin. En  yritä  tsempata itseäni mihkinkään täydellisyyteen. Annan e simerkiksi itseni luvan olla kotona niin paskanen pari päivää kun vaan haluan, koska ei ole pakko ja ei ole voimia. En ole ikinä ymmärtänyt "Nyt kun olet masentunut niin sun pitää yrittää olla parempi, että sitten voitkin paremmin" -asennetta  Ehkä tämä auttaa niille, jotka on oikesti "syvemmissä vesissä", vaikka ei ikinä saisi verrata oloa kenenkään muun oloon.

Olen jo oloni kanssa parempaan suuntaan, joten jee!  Huomenna voin vielä paremmin tai huonommin, mutta kun pidän kiinni ajatuksesta: "masennus ei ole kokonaan minua ja tämä menee ohi" niin jaksan paremmin.

Onneksi on tiedossa kivoja juttuja syksylle. Elämäni tulee ehkä muuttumaan johonkin päin lähiaikoina ja se vähän hirvittää, mutta katsellaan..

 

Pages