Uudet haasteet

Tänään oli vaalit, jossa valittiin seuraavaksi kuudeksi vuodeksi presidentti. Olen ihan tyytyväinen siihen, kun Sauli valittiin uudestaan, koska jos asiat ovat hyvin niin miksi sitä vaihtaisi pois.

Ajattelin, että voisin yrittää tätä päivitellä joka viikko, aina sunnuntaisin. En tiiä mitä siitä tulee, mutta yrittänhyttä ei lasketa. 

Ensi viikko meneekin koulun puolesta niin, että aherran äikän ja matikan kurssit loppuun. Äikkää saatiin kaikki viikko lisäaikaa, ja matikkaa olen tehnyt ihan liian kauan. Kurssien jälkeen, ei kumminkaa saa jäädä huilimaan, sillä seuraavia pukkaa heti. Huilin sitten heinäkuussa.

Aloitin myös uuden harrastuksen pari viikkoa sitten, joogan. Yllätyin miten kivaa se oli ja rentouttavaa. Odotan jo kovasti torstaita kun on taas joogatunti ja saa rentoutua ja vähän liikkua.

Kaksi viikkoa on ollut yhtä myllerrystä meidän asunnossa ja elämä¨ssä, koska henkilökohtainen avustajani on ollut saikulla. On mulla ollut onneksi kivoja ja hyviä sijaisia töissä, mutta on se aina vähän säätämistä kun pitää opastaa ja neuvoa ja selitellä miten meillä asiat hoidetaan, kun taas oma avustajani tietää täsmälleen meidän rutiinit ja elämän. Onneksi olen suht koht hyvä sopeutuja erilaisiin muutoksiin.

Nyt teen ensi viikon suunnitelman ja koitan välillä vilkuilla viikon mittaan kalenteria, että pysyn arjessa kärryillä. 😀

suhteet oma-elama mieli uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *