Asioita joista olen kiitollinen

Moikka. 

Tänään ajattelin kirjoittaa mun fiiliksiä ja ajatuksia kiitollisuudesya. Sekä listata asioita,joista itse olen kiitollinen tänä päivänä.  Näihin asioihin on hyvä älillä kiinnittää huomiota ja oikeasti muistaa olla kiitollinen siitä mitä itsellä on.  Erilaiset päivät ja fiilikset kuuluvat elämään,ja ne tuo vaihtelua arkeen. 

 

Silti meidän tulidi muistaa se,ett olemme arvokkaita ja tärkeitä oli meidän fiilis sitten mikä tahansa. Suurin asia,mistä olen kiitollinen on mulle läheisimmät ihmiset,rakkaiden ihmisten tuen avulla jaksaa myös ne huonotkin päivät elämässä. Mun ähipiiri on pieni mutta sitäkin rakkaampi minulle. Ja uskon siihen,että laatu korvaa ihmissuhteissa määrän.   Pieni määrä ihmisiä voi olla niin korvaamaton asia elämässä,et ihan oikeasti siitä osaa olla niin älyttömn kiitollinen niille muutamalle ihmiselle <3

 

Voin sanoa,että vaikeina päivinä sitä oikeasti ymmärtää ketkä välittää ja jaksaa aina tsempata eteenpäin,ja yli niistä vaikeista hetkistä. Ilman mun muutamaa läheisint ihmistä en olisi selvinnyt muutamista hetkistä,kun on ollut niin vaikeeta ja tuntunu että musertuu kaiken alle. En tiedä voinko ikin’ä kiittää tarpeeksi muutamaa ihmistä mun elämässäni. Niin iso arvostus ja kiitollisuus siitä,että vaikeina aikoina mun ei oo tarvinnut olla yksin vaan oon saanu tukea ja ymmärrystä niiltä keltä sitä olen kaivannutkin. 

 

Ihan pienistä asioista osaa oll kiitollinen,vaikka siitä et kaikesta huolimatta on selvinnyt niistä huonoista päivistä elämässä. Siitä,että oln elossa mikä ei sekään ole itsestäänselvyys. Mulla on koti,sekä mahdollisuus tehdä asioita joista nautin ja jotka ovat tärkeitä minulle.  Tytyy myös sanoa,että mun elämässä on ollut yksi koira joka opetti mulle niinpaljon. Tarmo oli ehdottamasti mun elämäni koira,viisas ja niin älyttömän sympaattinen mutta aina niin energinen höslääjä. 

 

Tarmon paikkaa ei tule kukaan viemään,mutta silti tiedän että voin rakastaa muitakin koiria. Ja saada silti tunnesiteen johonkin uuteenkiin koiraan vielä. Oon niin kiitollinen Tarmolle niistä vuosista,jotka hän oli mun elämässäni.  Olin sillon 6v kun Tarmo tuli meille. Vuodet 2005-2018 alkuvuosi Tarmo oli tuomassa iloa elämäni. Kyseessä ei ollut mulle vain koira,vaan ystävä. Teen Tarmosta oman postauksen vielä erikseen tänne blogiin. Totean vain,että vieläkin on ikävä sitä. 

 

Mun kaveripiiri on vaihtunut monesti,mutta jokanen on opettanut mulle aina jotain. Ja kaikki on olleet omalla taballaan tärkeä osa mun elämää ja sen eri vaiheita. Kuitenkin mun elämässä on vuosia pysynyt muutama ihana ihminen,joista oon älyttömän onnellinen kaikkien vuosien jälkeenkin.  Nykyään mulla on muutama aivan ihana ystävä ja mulle täysin korvaamaton poikäystävä <3 

 

Haluan sanoa teille,että arvostakaa sitä mitä tillä on elämässä. Muistakaa kertoa,että välitätte ja rakastatte teidän läheisille eite voi kinä riittävän usein kertoa että he ovat tärkeitä teille <3 Välittäkää toisista,ja pitäkää huota kaikista teille rakkaista,niin eläimistä kuin ihmisistäkin. Olkaa kiitollisia pienistä asioista elämässänne,ja muistakaa nauttia ainutlaatuisista hetkistä. Arvostakaa itseänne ja muita. Te oltte tärkeitä ja arvokkaita. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *