Kuulumisia

Moikka!

On taas hetkeksi jäänyt tämä blogin päivittäminen. En vaan ole oikeasti ehtinyt kirjoittaa,on ollut paljon tekemistä. No mutta nyt siis asiaan. Ajattelin nyt kirjoittaa teille ihan vain mun tän hetkiset kuulumiset,ja mitä tässä lähi aikoina tulee tapahtumaan. Viikot ne senkun vierivät eteeenpäin. Aika kuluu töitä tehdessä,ja opiskellessa. Sen lisäksi tottakai vietän aikaa murun kanssa. 

 

Oon myöskin miettinyt,että mun pitäs vaan aktivoitua ja etsiä itselleni myöskin uusia kavereita,kun nyt tosiaan en tunne täältäpäon oikein ketään silleen hyvin. Ja oisihan se kivaa,et saisi uusia ystäviä. Pitkälti mun päivät nimittäin menee vaan kotona ollessa ja opiskellen sekä sitten töitä tehden. Niin voisihan sitä välillä tehdä jotakin muutakin. Sosiaalinen ihminen kun kuiteskin olen. 

 

Mulle kuuluu ihan hyvää,ja täytyy sanoa että tykkään kyllä Turusta kaupunkina oikein paljon. Viihdyn täällä hyvin. En itse mitenkään erikoisesti vietä vappua,vaan ihan oikeastaan lähes normipäivän rutiineilla sekin menee. Huomenna sitten on urun synttärit,ja en tiiä vielä että mitä tehään. Riippuu nyt vähän siitäkin millainen keli on huomenna. Loppuviikosta sitten sen verran,että perjantaina ois tarkotus mennä kuuntee Mikko harjua,kun se esiintyy Turussa. 

 

Viikonloppuna sitten mun hyvä ystävä tulee kylään,jotenkin ihan sika kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Ollaan nähty viimeksi vähän vajaa kolme viikkoa sitten. Ja hänelle nyt sit eka kerta kun näkee mun oman kodin täällä Turussa. Kuulostan varmaan siltä,ettei mun päivissä tapahdu hirveästi mitään mikä on kyllä aikalailla totta. Aika simppeliä ja mukavaa arkea elän,ja oon saanu aika hyvän rytminkin tähän mun elämääni mistä olen iloinen.  Oon kyllä aika tyytyväinen mun elämääni nyt. 

Sitten katsotaan mitä äitienpäivänä tapahtuu,suunnitelmissa ois et lähen käymään isöäitillä,mutta se varmistuu vielä myöhemmin sitten. Ja täsä lähiaikoina ois tarkotus,että saan myös koiran tänne mun kaverikseni, mikä on ihan super kivaa ja ootan sitäkin jo innolla. Siitä lähtee sitten taas arki koiran kanssa,joka taas omalta osaltaan tuo paljon sisältöä elämääni. 

Ajattelin myös,että voisin tehdä sellasen mun kodin esittely postauksen jos sellainen teitä kiinnostaa. Pistä peukku ylös, tai jätä kommentti jos sinua sellanen kiinnostaisi. Niin sitten sen teen,heti kun ehdin ottaa vähän kuvia täällä 🙂 

 

Mites muut vietätte vappua? Onko jotakin tiettyjä tapoja tai perinteitä,joita noudatatte? 

Mukavaa vappua kaikille 🙂 <3!

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *