Mietteitä tulevaisuudesta

Noniin nyt vuorossa oisi sitten mielenkiintoinen postaus. Oon pohtinut tätä, ja tämän kirjoittamista jo pidemmän aikaa. Sillä tästä luultavasti tulee melko laaja ja tähän liittyy paljon asioita.  Mulla pn monenlaisia haaveita ja asioita jotka haluan toteuttaa. Ehkä suurin ja elämää muuttavin aihe on se,että haluan lapsia. Mie oon ite jo pitkään tiennyt sen, et haluan äidiksi. 

Oon aina tykännyt lapsista,ja niiden kanssa touhuamisesta. Oon myöskin ain ollu sitä mieltä,etten halua olla mitenkään kovin vanha kun lapsen saan.  Nyt sitten myös mun lähipiirille (jos luette tätä) tiedoksi se,että mie tiiän et mun ajatukset varmasti herättää keskustelua ja erilaisia mielipiteitä. Ja mielellään kyllä juttelen tästä kaikesta,ja kerron enemmän mun ajatuksia aiheeseen liittyen. Vastaan mielelläni myös kommentteihin. 

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, niin oon aina viihtynyt kotona,ja nautin ihan perus arjesta. En siis kaipaa mitään biletystä tai sellaista mun elämääni. Arvostan tiettyjä rutiineita elämässä,ja sitä et arki on sujuvaa ja miellyttävää. Jokaisella meistä on ne omat haavet ja unelmat,ja omien unelmien eteen on tehtävä töitä,jotta ne voisivat toteutua. 

En oole sinänsä ikinä unelmoinut matkustamisesta mihinkään kauas,ihan Suomestakin löytyy hienoja paikkoja ja nähtävyyksiä. Ei mulle ole koskaan ollut suuri unelma mikään superhieno ammatti ja uraputki. En tarkoita nyt siis sitä,etten tekisi töitä j opiskelisi itselleni ammattia. Pianhan olen valmis merkonomi. Kyse oli nyt siis täysin siitä etten halua olla liki 30 vuotias ura nainen,joka sitten alkaa miettiä että miten sitten ehkä joskus ne lapset.  Tämä siis vain minun oma ajatus,ja periaate. 

Voi jonkun mielestä kuulostaa oudolle,muta mie myönnän että mun suurin haave ja unelma on aina ollut oma perhe. Miellän siihen kaksi lasta ja vanhemmat. Joenkin se vain on jo pitkään ollut se mitä haluan.  Tästä ei moni tiedä, edes lähipiirissä. En ole halunnut puhua asiasta. Sillä tiedän sen,että eivät jotkut ymmärrä tai hyväksy. Olen kuitenin nyt 19vuotias ja elämä edessä,ja mietin tälläisiä asioita jo nyt elämääni liittyen. 

Tässä nyt jotain mun ajatuksiani,myöhemmin kerron sitten lisääkin. Ja kirjoittelen täänne säännöllisesti muutenkin mun kuulumisiani 🙂 Kiitos,jos luit. Jos jotain kysymyksiä heräsi,niin jätä toki kommentti,ja käy seuraamassa myös muualla somessa! 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *