Minä ja mun elämä, hieman tietoa!

Hei kaikki!

Tosiaan perustin tämän blogin tänään, joten nyt päätin tehdä tälläisen aloitustekstin niin saatte heti ensialkuun hieman tietää kuka olen ja mitä tulen blogissa sitten julkaisemaan jatkossa. Ja kysymyksiin vastaan mielelläni kommenteissa sekä sitten muualla somessa, jos sellaisia tulee mieleen 🙂 

Mutta nyt sitten itse aiheen pariin. Tosiaan blogi on aihepiireiltään kaikkea mun elämään liittyvää,seurustelu,ystävyys,perhesuhteet,opiskelu,asuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat. Kirjoitan laajasti eri aiheista,vähän riippuen mikä sillä hetkellä on juurikin meneillään. Kerron myös omia kokemuksia sekä mielipiteitä. 

Minä olen helmikuussa -99 syntynyt nuori nainen, eli ikää on tällähetkellä 19vuotta.  Opiskelen viimeistä vuotta merkonomiksi,valmistun siis pian 🙂 Tällähetkellä itse asun Espoossa.  Kerron nyt sen verran,että mulla on aika selkeät tavoitteet tulevaisuudelle,ja tietysti on asioita joista haaveilen ja jotka haluan toteuttaa.  Niistä lisää sitten omissa postauksissaan. 

 

Omaan arkeeni on tulossa muutoksia, joista kerron teille enemmän,kun ne varmistuvat ja ajankohta saadaan lyötyä lukkoon.  Sen voin sanoa, että muutos on hyvin positiivinen ja toivottu.  Jos teitä kiinnostaa niin voin kertoa oman postauksen aiheesta,sillä siitä saa kyllä tehtyä ihan oman juttunsa. Tähän päätökseen nimittäin ei ole vain yhtä ja ainoata syytä,toki on yksi aika iso asia. 

 

Oon myöskin pohtinut,että voisin tehdä sellaisen koosteen mun elämästä,joko kuvina tai miksei myöskin videopätkinä. Aiheita saa toki myöskin ehdottaa. Toteutan sitten,jos jotain hyviä ideoita tulee esille. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *