Mun mietteitä

Moikka. 

Nyt ajattelin kirjoittaa tälläsen postauksen ihan yleisesti mun fiiliksistä ja tän hetken kuulumisista. Eli tosiaan pian suuntana olisi Turku. Vähän jännittää mut ihana päästä muuttamaan ja tavallaan aloittaa elämä uudelleen,tai puhtaalta pöydältä. 

 

Oon innoissani muutosta muutenkin tosi paljon. Elämä muuttuu,mut hyvällä tavalla. En nyt ainakaan keksi huonoa syytä mun muutolle. Mulla on myös paljon ajatuksia tulevasta ja tulevaisuuteen liittyen. Voin niitäkin avata teille hieman enemmän,jos teitä kiinnostaa sellasia lukea. 

 

Blogissa en oo puhunu esimerkiksi mun masennuksesta enkä parisuhteesta. Oon halunnut pitää be asiat aikalailla pois täältä. Mut voisin kirjottaa niistä jos te haluisitte kuulla mun fiiliksiä esim juurikin kaukosuhteesta tai vaihtelevista fiiliksistä. Kertokaa kommentteihin jos kiinnostaa. 

 

Tää päivä on kulunut lähinnä siivotessa ja pakatessa tavaroita. Lisäks tein hieman koulujuttuja. Arki on nyt aika erilaista kun ennen. Sillä oon lähinnä joko vain kotona tai sitten hoitamas erästä lasta,siitä lisää omassa postauksessaan. 

 

Rytmi on nykyään myös eri kuin vaikka kuukausi sitten,toisaalta kiva asia,mutta välillä myös stressaan siitä. No eiköhän tämä tasoitu tästä pikkuhiljaa taas 🙂 mulla on myös useita ideoita tän blogin suhteen,ja toteutan sit niitä pikkuhiljaa. 

Kertokaa toki jos ideoita tai toiveita tulee mieleen. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *