Muutoksia arkeen/Muutto ja muuta uutta

Hippa!

Nyt kerron teille hieman millaisia muutoksia mun arkeen ja elämään on tulossa nyt lähiviikkoina.  Eli tosiaan aloitetaan siitä,että jatkan kyllä mun opinnot Omniassa loppuun. Teen vain etänä mun kurssit mitä mun täytyy vielä saada tehtyä,jotta valmistun hyvissä ajoin. Mulla tulee olemaan hyvin aikaa hoitaa koulujuttuja kotona. Sillä elämä muuttuu nyt tosiaan jatkossa hieman erilaiseksi kuin mitä se nyt esimerkiksi on. Sillä tosiaan mulla vaihtuu nyt sitten asuinpaikka,sekä aloitan osa aikatyöt. 

 

Elikkäs suuntana olisi nyt sitten Turku. Turkuun aion hakea myöskin jatko opiskelemaan. Päätös muutosta syntyi aika nopeasti,mutta sitten sitä pohdittuani se alkoi vain tuntua hyvältä ratkaisulta. Haluan saada etäiayyttä joihinkin asioihin mun elämässä,sekä niinsanotusti aloittaa elämäni jälleen puhtaalta pöydältä. On asioita jotka haluan vain unohtaa ja mennä eteenpäin elämässäni.  Ja kyllä uskon hyvin vahvasti,että tämä on oikea ratkaisu. 

Tosiaan muutan vajaan kahden viikon päästä,tuntuu vielä etten aivan sisäistä sitä asiaa. Sillä tuntuu jotenkin niin jännälle,että asiat on vain kaikki sujuneet niin hyvin. Ei tässä ole ollut mitään suuria mutkia tai kompastuskiviä matkan varrella.  Jotenkin vain loppujenlopuksi kaikki on sujunut hyvin,ja nyt odotan jo innolla muuttoa. Ennen muuttoa täytyy hoitaa vielä pari asiaa,sekä pakata tavaroita. Ei siihen enää ole kauaa!

Niin se elämä vaan muuttuu,ja kuljettaa uusille urille. Uudet tuuleet puhaltaa,muutos on kyllä odotettu ja hyvin positiivinen. En kyllä joskus viimesyksynä ois voinut ees kuvitella et muutan Turkuun. Elämä on jännää,ja täynnä mahdollisuuksia. Joskus täytyy vain osata tarttua niihin. On myöskin otetteva ns hyppy tuntemattomaan jotta voisi kokea otain uutta ja ihanaa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *