Paljastuksia minusta

Heissan. 

Noniin nyt on aika kertoa musta teille vähän enemmän asioita,jotta te voitte saada musta hieman paremman käsityksen. Elikkäs tosiaankin lähdetään ihan siitä perus asiasta kuka minä olen. Kerroin esittelytekstissä hyvin lyhyesti itsestäni joten nyt on hyvä hetki tehdä tästä aivan oma postauksensa. 

Minä olen ensinnäkin keskonen,syntynyt helmikuussa 1999,olen syntynyt Espoossa. Olen asunut Espoossa ensimmäiset viisi vuotta mun elämästäni. No 2004 kesällä muutettiin sitten Vihtiin elikkäs mun perheen nykyiseen kotiin. Samana syksynä syntyi sitten mun pikkueli,eli meillä on se viisi vuotta ikäeroa. 

Keskosuudesta johtuen mulla on synnynnäinen näkövamma (Näköhermon surkastuma) Tarkkaa syytä ei tiedetä vieläkään. Ei sitä ehkä ikinä tiedetä,mutta näköhermo ei avin ehtinyt kehittyä täysin. Näkövamma vaikuttaa toki mun elämään, mutta sen kanssa on täysin oppinut elämään niin normaalia elämää,kuin suinkin on vain mahdollista.  En ole koskaan halunnut tehdä siit suurta asiaa,tai vahvasti tuoda esiin. Tottakai kaikki läheiset sen tietää,ja sen kanssa eletään,mutta en itse tuo sitä arjessa esiin ellei jostain syystä siihen ole erityinen tarve. Haluan elää niin normaalia arkea,kuin vain voin. En mieti itse oikeastaan koko asiaa,se vain on eikä muuksi muutu. 

Mun elämään mahtuu erilaisia vaiheita,oon myös toisaalta luonteeltani vähän pöhkö,höslä ja saan jossain määrin hyvinkin spontaaneja ideoita,kaikkihan ei tietenkään toteudu. Pohjimmiltaan haluan elää tasaista ja hyvää,mutta vaihtelevaa arkea. Pidän rutiineista,mutta vastapainoksi myöskin vaihtelusta.  En ole koskaan ollut mikään bilettäjä,ennemmin vietän iltaa vaikka kotona hyvässä seurassa.  Arvostan sekä omaa aikaa,että aikaa läheisten kanssa. Vaikka tykkään tehdä kaikenlaista,niin ihania ovat päivät ja illat kun ei ole kiire minnekkään ja saa vain olla yhdessä rakkaidn kanssa. 

Voin siis sanoa olevani jollain tapaa koti ihminen. Viihdyn kotona ja mielelläni sisustan kodista viihtyisän ja kivan näköisen. Tykkään myöskin laittaa ruokaa ja leipominenkin on kivaa. Aina ei tarvitse olla kauheasti tekemistä,joskus on hyvä vain olla. Kuten huomaatte minusta löytyy monia puolia.  Luonteeltani olen myöskin hyvin vaihteleva. Olen oikeastaan kuitenkin hyvin kiltti,tunteellinen,innostun helposti,sekä olen hyvinkin sosiaalinen. Olen hyvin välittävä ja rakastava,kun välitän se on aitoa. Löytyy musta sitten mun huonotkin puolet,olen äkkipikainen,hieman malttamaton sekä jos aihetta on niin saatan suuttua helpostikin. Tosin siihen tarvitaan hyvä syy,enkä ole pitkävihainen. 

Olen myös tietyllä tapaa spontaani,sek mut saattaa hyvin saada mukaan johonkin missä ei ole mitään järkeä. No se on sa minua,en aina ota elämää niin vakavasti. 

Tiedoksi myös nyt näin alkuun kaikille, että minä olen hyvin eläin- ja lapsirakas ihminen. Erityisesti koirat on lähellä mun sydäntä. Moni ei ehkä edes tiedä (Ei ees kaikki mun läheiset) oon aina tykännyt lapsista. ja kyllä mie oon tiennyt jo pitkään et haluan omia lapsia. Tästä en vain ole puhunut juurikaan. Edes monellekkaan mun lähipiiristä. 

Teen mun opinnoista,sekä myöskin vauva pohdinnasta ihan eriseen omat postaukset,jotta saadaan postaukset pysymään jotenkin järkevinä eikä niistä tule superpitkiä. 

Kiitos,jos jaksoit ukea,ja käy ihmeessä seuraamassa instagramissa Emssu_priva,sekä facebookissa blogin omaa sivua. Löytyy nimellä Elämä mun silmin. Jätä kommentti jos jotain tulee mieleen 🙂 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *