Puolivuotta❤

Heissan.

Tänään on mulle tärkeä päivä. Jotkut ei ehkä pidä tärkeänä tälläsiä kuukausipäiviä. Mulle kuitenkin ne on tärkeitä. 

Tänään tosiaan on puolivuotta siitä,kun kaikki tämä alkoi murun kanssa. Niin vaan kuukaudet vierii eteenpäin. Puolivuotta on ehkä ihmisen elämässä lyhyt aika,mutta voin sanoa et näihin kuukausiin mahtuu paljon. Niinpaljon tunteita ja ajatuksia mahtuu näihin kuukausiin. 

 

Oon ihan älyttömän kiitollinen murulle kaikesta mitä oon siltä saanut,en ikinä ois uskonu et joku voi antaa sulle vaan niinpaljon. Sen on saanu huomata,et vaik elämä ei aina oo helppoa niin silti on se ihminen joka auttaa,ymmärtää ja tukee. Oon saanut niinpaljon tukea ja apua murulta sillon kun sitä oon tarvinnut. 

 

Myös muutoksia mahtuu näihin kuukausiin,muutokset on ollu positiivisia. Oon onnellinen siitä,että oon lähellä murua eikä enää tarvii aina sumplia ja sopia aikatauluja ja päiviä. Elämä on helpottunut siitä paljon 🙂 

 

Paljon on yhdessä tehty ja koettu. Pitkä matka takana,mutta uskon siihen et vielä pidempi on edessäpäin. Asiat voi joskus olla ihan pienestä kiinni,sitä on oppinut arvostamaan tosi pieniä asioita. Ja mitään ei pidä pitää elämässä itsestäänselvyytenä,sillä mikään ei ole elämässä itsestäänselvää. 

 

Pienistä asioista tulee olla kiitollinen,ja arvostaa sitä mitä elämässä on. Auttakaa toinen toisianne ja tsemoatkaa toisianne vaikeina hetkinä. Sillä on valtavan suuri merkitys sinä hetkenä toiselle. Vaikkei toinen sitä juuri sillä hetkel sanoisi niin siitä on iso apu. 

 

Kertokaa teiän läheisille että välitätte ja että ne on rakkaita teille. Ikinä ei voi liian usein kertoa et välittää ja arvostaa toista. Pienillä sanoilla ja teoilla voi piristää toisen päivää. Ja saada toisen iloiseksi. Ja kun toisen saa iloiseksi,tulee siitä itsellekin hyvä mieli❤

 

Mie ajattelin keksiä jotakin vähän spessua tän päivän kunniaksi. Joten hieman pohdittuani asiaa päätin tehdä kakun. En oo pitkään aikaan tehnyt mitään kakkua,joten tässä nyt hyvä syy sellasen tekemiseen. 

 

Muuten ei varmaan tehdä mitään ihmeellistä,mulle tärkeintä on se et saan viettää päivän murun kanssa yhdessä. Parasta on,kun saadaan vaan olla yhdessä. Mikään ei voita niitä hetkiä kun saan vaan olla murun kainalossa. 

Saattaa olla että syödään jotain hyvää ruokaa,ja illalla sit kynttilät palamaan. Vähän yritän panostaa,mut silti silleen rennosti ilman paineita ja stressiä yhtään mistään. 

 

On mulla murulle lahja,sekä kirje sit lisäksi. Laitan vielä muutaman kuvsn tähän postaukseen teille 🙂 

IMG_20171118_142007.jpg

IMG_20180128_141707.jpg

IMG_20180421_183526.jpg

IMG_20180421_183504.jpg

IMG_20180421_183500.jpg

IMG_20180421_152612.jpg

IMG_20180421_123912.jpg

IMG_20180421_123854.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *