Grøn Koncert

Lauantaina Aarhusissa oli Grøn Koncert, joka on päivän kestävä festari. Esiintyjiä en tiennyt juurikaan, mutta ajattelin fiiliksen ja kokemuksen vuoksi osallistua. Kuvia valitettavasti en ottanut, vaan snäppäsin vain ( Niinak87).

Meitä oli yhteensä 9 naista ja suurimman osan tunnen facebook ryhmän kautta. Ryhmän nimi on: naiset 25-45 vuotiaat joilla ei ole lapsia. Sieltä olen löytänyt paljon kavereita ja olen kyllä tyytyväinen että olen uskaltautunut tapaamaan ventovieraita 🙂 Meitä kaikkia yhdistää samanlainen elämäntilanne, jonka vuoksi onkin helppo tutustua toisiimme.

Aloitimme klo 11:00 brunchilla ja siirryimme itse alueelle n. klo 14 maissa. Porukkaa oli todella paljon, mutta sisäänpääsy meni ihmeen vaivattomasti. Tähän yksi iso syy oli ennakkoliput. Kaikki liput täyttyi ostaa verkosta etukäteen ( hinta n33e ).

Ihmisillä oli mukana vilttejä ja tuoleja joissa nauttivat fiiliksestä. Tuolla todellakin tunsi sen kuuluisan tanskalaisen hyggen. Juomat sai ottaa mukaansa, eikä tarvinnut tönöttää karsinassa. Hinnat olivat aikalailla samaa hintaa kuin keskustan baareissa, eli ei liian korkeita.

Musiikki oli hyvää vaikken suurta osaa ollut koskaan edes kuullut. Suosittelen lämpimästi osallistumaan tanskalaisille festareille jos siihen saat mahdollisuuden. Ensi viikonloppuna olisi ilmaiskonsertti Aarhusin keskustan tuntumassa.

kulttuuri suosittelen musiikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *