Aarhusin hyvät/parhaat ravintolat

Rakastan käydä syömässä ravintolassa, joten ajattelin jakaa kokemuksiani muutamasta Aarhusin ravintolasta.

Casa de Antonio:

www.tapas-aarhus.dk

Rakastan tapaksia ja täällä ne ovat hyviä! Palvelu on ystävällistä ja hinnat eivät päätä huimaa. Viimeeksi oli tarjous 8 tapasta, viini pullo, alkuun kotitekoiset leivät ja dipit ja sangriat hintaan 699kr eli 94e. Ja kaikkea ei kaksin jaksanut syödä edes. Käykää jos satutte Aarhusiin.

11834905_10153154252629426_2581050656186624504_o.jpg

Athena:

www.restaurantathena.dk

Kreikkailaista ruokaa. Ei mikään Wau elämys, mutta maistuvaa. Palvelu oli todella hyvää, mutta paikalla ollut kitaran rimputtaja häiritsi liikaa. Soitti samaa epävireistä kappaletta koko ajan ja aivan liian kovaa. Keskustelu alkoi käydä vaikeaksi soittajan vuoksi. Eipä tullut viihdyttyä liian kauaa ruuan syömisen jälkeen.

OK_Athena_hel_316228b.jpg

Pääsimme istumaan tuohon kulmaikkuna pöytään ja oli mahtavaa vain tarkkailla ihmisiä.

Belli:

www.belli.dk

Aivan mahtavaa ruokaa!! Ainut miinus oli, että porkkanat olivat selkeästi mikrossa lämmitettyjä. Se on myös hieman erikoista tässä ravintolassa, että saat viipyä ravintolassa max 1,5h saapumisesta. Se kerrotaan jo pöytävarausta tehdessä.

place1481-0.jpg

Jensens bøfhus:

www.jensens.dk

Kyseessä on ketju, mutta ruoka on todela hyvää. Kun tilaan pihvin mediumina, niin 90% kerroista se tulee raakana tai kypsänä. Täällä kypsyysaste on mennyt aina oikein. Siitä isot isot pisteet!

100091.jpg

Mackie’s pizza:

www.mackiespizza.dk

Pizza paikka, jossa ei saa edes pyydettäessä ruokailuvälineitä. Pizza on syötävä käsin. Monet kehuvat Aarhusin parhaiksi pizzoiksi, kun taas itse taas meillän ok makuisiksi pannupizzoiksi. Sisustus on erikoinen, jonka vuoksi kannattaa jo käydä.

mackies.jpg

Huonojakin ravintoloita on, joista kerron ensi kerralla 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *