Ei niin hyviä ravintoloita Aarhusissa

1653580_10152670341479426_6266012558955661305_n.jpg

Kirjoittelin aiemmin hyvistä ruokapaikoista ja nyt ajattelin kirjoittaa kamalista.

Cucos:

www.cucos.dk

Kreikkalainen ravintola. Paikassa oli vain yksi tarjoilija ja yksi kokki. Kun menimme ravintolaan, ei paikalla ollut kuin kaksi muuta asiakasta. Ennen kuin pääsimme tilaamaan oli mennyt jo puoli tuntia. Viini tuli pöytään tilauksesta 20min päästä. Alkuruokaa odoteltiinkin tilauksesta tunti. Alkuruoka oli aivan mahtava ja siinä kohtaa ajattelimme ettei odotus haittaa. Pääruoka oli pahaa ja palanutta. Kotona olisin heittänyt annoksen roskiin ja tehnyt uuden. Ruuasta ei pystynyt edes valittamaan, koska tarjoilijalla ei ollut aikaa kuunnella. Lopulta menimme maksamaan tiskille ruokia ja siinäkin saatiin odotella reilut 10min. Kerroimme pettymyksestä ja saimme vastaukseksi; Aijaa. Koko reissuun meni aikaa reilut 2 tuntia ja olimme vielä nälkäisiä. En suosittele!

Italia:

www-italia-aarhus.dk

Nimi kertoo jo millaista ruokaa. Otimme buffan, jota tarjoilija kehui. Voi olla että annokset ovat hyviä, mutta buffet oli aivan kamala. Se oli sotkuinen ja ruoka oli haaleaa. Ruoka ei todellakaan ollut hyvää ja sen jälkeen en ole paikkaan astunut. Hintataso oli edullinen, joka saattaa selittää ei niin laadukkaat ja ei tuoreet raaka-aineet. Tai sitten oli vain huono kokki tai liian vähän väkeä töissä.

Muita huonoja ravintoloita ei olekkaan ainakaan vielä tullut vastaan 🙂 Kuva on Sushi maniasta, joka on suhkoht edullinen takeaway sushi paikka. Ja siellä puolestaan on hyvää ruokaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *