Miten minusta on tullut minä?

Olin 12 kun muutimme Mikkelistä Hämeenlinnaan. Piti etsiä uudet kaverit ja oppia uusi murre, jottei joudu kiusatuksi

Lukion aloittaminen. Uudet kaverit, uusi koulu.

Ensimmäinen oikea poikaystävä 16 vuotiaana. Olimme yhdessä 2 vuotta ja tuli yhdessä kasvettua. Häneltä opin paljon pojista ja suhteista.

Muutin yksin asumaan 17 vuotiaana. Laskut piti maksaa itse, tehdä ruoka jne. Se opetti paljon. Varsinkin kun silloin huomasi, että pakko tehdä koulun ohella töitä jotta saa laskut maksettua. Ja mitä enemmän on töissä, sitä vähemmän jaksaa koulussa. Lopulta jätin lukion kesken kun olin 18. 

Muutin Tampereelle 19 vuotiaana. Silloin rellestin ja annoin mennä. Menin baariin blokkariksi ja elin baarityöntekijän elämää ( siis todella usein kännissä ). Ai että olin tyhmä silloin 😀

Ensimmäinen kihlaus kun olin n. 21. Mies oli todella epävakaa ja oli lopettanut lääkkeiden syönnin kertomatta minulle kun menimme kihloihin, koska kuulema rakkaus hoitaa kaiken. Noh, huonostihan siinä sitten lopulta kävi.

Voitin ensimmäisen kauneuskilpailun ja menin telkkariin töihin 24 vuotiaana. Opin kuinka niin moni nuori tyttö on niin epävarma itsestään ja tekee mitä vain, jotta saavat huomiota. Itse onneksi seurustelin ja mies piti maanpinnalla. Kaikki se positiivinen ja negatiivinen kommenttien määrä facessa, blogissani, televisiossa, keskustelu palstoilla ja jopa päin naamaa opettivat hyvän itsetunnon. Ei todellakaan kannata välittää ihmisten puheista joita et tunne ja kateellisia ihmisiä riittää. Kun olet julkisessa työssä, ihmiset kokevat luvan arvostella todella ilkeästi. Ja jopa uhkailla tappamisella, koska en muistanut jonkun laulajan ikää 😀 Oudointa oli kun sai faneja, se tuntui hölmölle. Miksi joku tykkää minusta niin paljon, että seuraa facesta missä olen milloinkin ja yrittää tulla tapaamaan nimmarin ja kuvan toivossa.

Ero toisesta kihlatustani. Hän oli kaikkea mitä tulevaisuudelta haaveilin, mutta jotain puuttui. Emme tehneet mitään yhdessä, mutta hän oli turvallinen mies. Elämäni ehkä paras päätös erota ystävinä ja uskaltaa haluta jotain enemmän.

Matka Teneriffalle. Tapasin mieheni.

Muutto Tanskaan. Pelotti niin julmetusti, mutta rakkaus antoi voimaa. Fiksuinta mitä olen tähän mennessä tehnyt. Kasvatti paljon muutto vieraaseen maahan ja uuden elämän opettelu uudella kielellä.

Nemo. Tuo rakas karvanaama, joka tekee välillä mamman ihan hulluksi. Nyt tiedän hieman paremmin mitä odottaa kun/jos saamme joskus lapsia. 

Saa nähdä mitä muutoksia tulevaisuus tuo 😉

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *