Mobile Pay

En tiedä kuinka suosittu kyseinen Aps on Suomessa, mutta Tanskassa se on kovassa käytössä. Eikä ihme!

Yksi maksaa laskun, muut maksavat Mobile Paylla maksajalle. Raha tulee samantien tilille, vaikka olisi eri pankki. Monessa kaupassa voi myös maksaa Mobile Paylla. Kirpputoreilla, myyjäisissä jne on käytössä Mobile Pay.  Kaupassa/ravintolassa korttikone rikki tai yhteydet ei toimi, niin voit maksaa Mobile Paylla. Joten käteistä ei tarvitse paikoissa joissa ei kortti käy. Muuta et tarvitse maksaessa kuin vastaanottajan puhelinnumeron. ( Toki kummallakin täytyy olla sovellus )

Näin otat käyttöön: Lataa sovellus, rekisteröidy käyttäjäksi. Tarvitset; henkilötunnuksesi, IBAn muodossa tilinumerosi ( FI alkuinen ), Debit/Credit kortin numeron ja tarkista, että kortillasi voi tehdä verkkomaksuja. Ja sovellus on ilmainen, eikä siirtäminen tai vastaanottaminen maksa erikseen lisämaksua. Eli siirrät 10e, tililtäsi veloitetaan 10e. Verkkopankissa maksaessa maksaa n. 0,20e/per maksu ja siirto voi kestää parikin päivää.

Maksaminen on niin helppoa. Avaa sovellus ja näppäile salasana. Merkitse kuinka paljon haluat maksaa ja sitten valitset numeron luettelosta tai näppäilet sen. Sitten hyväksyt ja se oli siinä. Sovelluksella voit myös lähettää pyynnön toiselle, että hän muistaisi siirtää rahaa sinulle.

Sovellus toimii kaikkien pankkien tilien kanssa ja kaikissa käyttöjärjestelmissä. Muista olla tarkkana syötätkö Debit vai Credit puolen tiedot sovellukseen. Päivä siirtoraja on 250e ja vuosi raja 15 000e. 

Itse en ole testannut, mutta kuulemani mukaan toimii myös eri maiden kesken. Täytynee testata joku päivä.

Kellään muulla käytössä? Jos ei, niin kokeile! Tekee maksamisesta niin paljon helpompaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *